Bodrum Gündem

“ÜÇ KURUŞLUK DİKTATÖR”…

26.03.2016
0
A+
A-
IMG_5624 order Propranolol online cheap methocarbamol Sahnelerde 45 yılını dolduran Ankara Birlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Üç Kuruşluk Diktatör” adlı oyun Bodrumlu tiyatroseverlerle buluştu.
Bodrum Gündem Haber 
Bodrum Eğitim-Sen Şubesi’nin organizasyonu ve Kabare Sanat Merkezi’nin desteğiyle önceki akşam OASİS Nurol Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşan oyun yoğun ilgi gördü.
Ender Yiğit, Ezel Kalkan, Dilara Tor, Bilge Can Göker, Hakkı Şahin, Mehmet Zorlu ve Serkan Çetinkaya’nın oynadığı politik güldürü türündeki oyun iki perdeden oluşuyor.
Zeki Göker’in yazdığı, Gül Göker’in yönettiği oyunda ülkenin diktatörü, eşi ve kızının “Ülkeyi Başkandan Kurtarma Örgütü” tarafından kaçırılması ve ardından gelişen traji-komik olaylar konu alınıyor.
Etkinlikle ilgili olarak Eğitim Sen Bodrum Şube Başkanı Ahmet Paksoy “Her yıl bir tiyatro etkinliği düzenlemeye çalışıyoruz.  Bodrum’un dağınık olmasından dolayı Üyelerimizle bir araya toplamak biraz zor oluyor.  Bu aktiviteler sayesinde daha çok görüşme şansımız da oluyor. Pazar günü de Eğitim Sen Bodrum büromuzun açılışını da yapacağız. Faaliyetlerimiz devam edecek. Bugün sergilenen oyunun adı Üç Kuruşluk Diktatör. Bir diktatörün uygulamalarını komedi şeklinde işleyen ve güncelliği olan bir oyun. ” dedi.

Retin-A no prescription

İki perdelik oyunun bitiminde seyirciler oyuncuları ayakta alkışladılar. Yaklaşık iki saat süren oyunda yer ve kişi adları belirtilmiyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.