Bodrum Gündem

MODA TASARIMCISI İLKAY BAYHAN EVLENDİ…

27.03.2016
0
A+
A-

order Vermox ilkay bayhan mehmet çiğdem düğün 4

Bodrum’un tanınmış Avukatlarından Erdinç Bayhan’ın kızı, By İlkay BAYHAN Dikim & Tasarım Evi sahibesi, moda tasarımcısı İlkay Bayhan ile Türkiye’nin önde gelen bir zincir markette çalışan Mehmet Çiğdem evlendi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Lamisil at low prices

Geçtiğimiz hafta damadın memleketi Çivril’de yapılan nikah ve düğünün ardından, bu hafta da Bodrum’da bir otelde gerçekleştirilen düğünde genç çiftin akrabaları, aile dostları ve arkadaşları gönüllerince eğlendiler.

Davetliler arasında geçmiş dönem Bodrum Başsavcısı Hayati Keskin, BESİAD Başkanı İlhami Uğur Özden’de yer alırken, söyledikleri her çeşit şarkılar ve mükemmel sahne performansı göz dolduran Nihal&Serdar ikilisi de geceye renk kattı.

ilkay bayhan mehmet çiğdem düğün 3 cheap Viagra Gold Genç çift ve arkadaşları yüzlerinde farklı farklı maskeler olduğu halde düğün salonuna girdi ve ilk danslarını yaptılar. İlkay Bayhan’ın kendisinin tasarladığı iki gelinlik ise oldukça dikkat çekti. Birinci bölümde klasik gelinlik, ikinci bölümde ise mini etek olarak tasarlanmış gelinliğin altına lastik pabuçlar davetliler tarafından çok beğenildi.

Gelin İlkay Bayhan’ın annesi ve babası Hülya ve Erdinç Bayhan ile ağabeyi İlker Bayhan davetlileri kapıda karşıladılar ve davetliler ile tek tek ilgilendiler.

Genç çift masaları dolaşarak davetlilere hoş geldin dedikten sonra arkadaşları ile birlikte sahneye çıktılar ve geç saatlere kadar Nihal&Serdar ikilisinin şarkıları ile eğlendiler.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak, Bayhan ve Çiğdem ailelerine ile birlikte genç çifte mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.