Bodrum Gündem

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ŞİMDİLİK KRİZ YOK…

Hemel-Satış-Müdürü-Mehmet-Serendi-ve-Karyalı-Pazarlama-Sahibi-Engin-Ali-Kaplan

Hemel Ahşap Koruma Sistemleri Milas ve Bodrum Bölge Distribütörü Karyalı Pazarlama, yeni ürünleri sektör temsilcilerine tanıtmak amacıyla bir eğitim semineri düzenledi. İnşaat sektörünün henüz kriz yaşamadığı belirtilmesine karşın, 2016’nın zor bir sene olacağı ifade edildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Hemel Ahşap Koruma Sistemleri Milas ve Bodrum Bölge Distribütörü Karyalı Pazarlama, sektör temsilcilerini bir araya geldiği bir seminer düzenledi. Ahşap koruma, ahşap boya, vernik ve parke cila sistemlerinde uzmanlaşarak, ahşap kimyası sektörünün önde gelen boya şirketlerinden Hemel, 50’nci yılında paydaşlarıyla birlikte olduklarını ifade eden Hemel Satış Müdürü Mehmet Serendi Bodrum’da uzun yıllardır ürünlerinin başarıyla kullanıldığını belirtti.  İnşaat ve konaklama sektörünün teknik elemanlarının katıldığı seminerde Hemel Pazarlama Teknik Müdürü Asım Arslanalp’ın ürünlerin verimli bir şekilde kullanılmasından, doğru yerde doğru ürünün kullanılmasına kadar bir çok konudaki bilgileri sundu. Seminer, katılımcıların soruları ile interaktif bir şekilde tamamlandı.

karyalı-pazarlama-ve-hemel-engin-ali-kaplan-(4)SEKTÖRÜ ZOR BİR SENE BEKLİYOR…

Yeni döneme, yeni ürünlerle girdiklerini söyleyen Hemel Satış Müdürü Mehmet Serendi “Bodrum’da uzun yıllardan beri Hemel ürünleri kullanılmakta. Yeni ürünlerimiz ile birlikte bu ürünlerimizin tanıtımlarını yapacağız.” dedi.

Terör nedeni ile ekonomide ve turizm sektöründe sıkıntıların yaşandığı bu süreçte inşaat sektörünün durumu ile ilgili görüşlerini de dile getiren Serendi şöyle konuştu;  “Bu senenin zor geçeceğini tahmin ediyoruz. Esasında sahil şeridinde eskiden beri ürünlerimizin satıldığı bir bölge. Turizme açık firmalarla görüştüğümüzde, bu senenin zor geçeceğini, hatta birkaç oteli olan işletmelerin otellerinden sadece birini açacağını gördük. Zor bir sene bizi bekliyor ama hedefimizi yakalamak zorundayız.Kriz olmasına rağmen biz piyasaya yeni ürünlerle giriyoruz. Marketlerde de satılıyor. Cumartesi Pazar müşterisi dediğimiz kesime hizmet vermeye çalışıyoruz. Yeni ürünler ile birlikte hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyoruz.”

karyalı pazarlama ve hemel engin ali kaplan (2)ÜLKE İYİ OLSUN, BİZİM İŞLER ZATEN DÜZELİR…

Ahşap Koruma Sistemleri Milas Bodrum Bölge Distribütörü Karyalı Pazarlama’nın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kaplan’da sektörün şu an itibariyle kriz yaşamadığını ve işlerinin çok kötü olmadığını belirtirken, ülkenin genelinde yaşanan sorunların bir an önce çözüme kavuşmasının her şeyden daha önemli olduğunu söyledi. Kaplan şöyle konuştu; “Bu tip dönemleri daha önce de yaşadığımız dönemler. Bir an önce genelin normalleşmesi, bizim şu an sahip olduğumuz endişeleri ortadan kaldırmaya yetecektir. Şu an için bizin sektörümüzde bir kriz yok. Bodrum bölge itibariyle daha az kriz yaşayan bir yer. Duyduğumuz ve gözlemlediğimiz kadarı ile Türkiye’nin diğer kesimlerinde ticaret çok daha zor gidiyor. Var olan mekanizmamız, bu tip fırtınalara dayanmak üzerine inşa ettiğimiz bir sistem. İnşallah genel de normalleşir. Bize de sirayet etmeden hayatımıza devam ederiz. Bu tip durumlar söz konusu olduğunda, işlerimizin nasıl olduğu gündemimizin birinci sırasında değil. Ülkemiz huzura kavuşsun, birliğine beraberliğine kavuşsun. Şehitler, ölümler son bulsun, bizim işler elbette düzelir.”

Seminere katılan sektör temsilcileri ise genel olarak sıkıntılı bir sezon olacağı konusunda görüş belirttiler.

Katılımcılar daha sonra Diamond of Bodrum’daki yemekte moral depolayıp, sezona dair görüş alışverişinde bulundu.

İLGİLİ HABER: http://www.bodrumgundem.com/2014/09/30/karyali-hemel-ile-biraz-daha-buyudu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.