Bodrum Gündem

ŞOK EDEN ÇOCUK TACİZİ HABERLERİ BİTMİYOR!

ŞOK EDEN ÇOCUK TACİZİ HABERLERİ BİTMİYOR!
06.04.2016
0
A+
A-
çocuk tacizSon günlerde ardı ardına ortaya çıkan ve toplumu derinden etkileyen, çocuğun cinsel istismarı ile ilgili haberlere Bodrum’dan bir yenisi daha eklendi.
Bodrum Gündem Haber
Edinilen bilgilere göre, Bodrum’daki bir lisede Edebiyat öğretmeni olan A.Y.’nin 3 kız öğrencisine cinsel içerikli mesajlar atması ve öğrencilerden birinin ailesinin durumu Cumhuriyet Savcılığına iletmesiyle olay ortaya çıktı. Konunun Savcılığa iletilmesinin hemen ardından A.Y. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce aynı gün açığa alındı.
A.Y.’nin suçunu kabul ettiği ve hakkında açılan adli davanın yanı sıra idari yönden de soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Olayın ortaya çıkmasının ardından, A.Y. ile aynı okulda öğretmenlik yapan eşi A.Y.’nin ise eşini korumak amacıyla mağdur kız öğrencilerin şikayetlerinden vazgeçmeleri için baskı uyguladığı öğrenildi. A.Y. hakkında da idari yönden işlem başlatılacağı, ancak rapor alarak okuldan uzaklaştığı iddia edildi.
Yaşanan bu olaylar üzerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Bodrum’daki okul müdürleri ve rehber öğretmenler ile bir kaç kez bir araya gelerek, olumsuz olayların yaşanmaması için tedbirler aldığı da edinilen bilgiler arasında.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.