Bodrum Gündem

YARDIM İÇİN KOŞACAKLAR

06.04.2016
0
A+
A-

GLOBAL RUN (15)“17 Nisan’da herkes yeniden Bodrum’da koşuyor” sloganıyla ön kayıtları başlayan Bodrum Global Run 2016 öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

3.’sü düzenlenen koşu organizasyonunun destekçisi olan Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon ile Cruise Port Müdürü Gonca Uygun’un basın mensuplarının karşısına geçtiği toplantıda etkinlik hakkında bilgiler verildi.

Son kayıt tarihinin 12 Nisan olduğunu ve şuan itibariyle bin 100’e yakın kişinin koşu için kayıt yaptırdığını ifade ederek konuşmasına başlayan Gonca Uygun şunları söyledi: “Bodrum Cruise Port’un ev sahipliğinde Global Liman İşletmeciliğinin gerçekleştireceği Bodrum Global Run-3, Bodrum Belediyesinin desteği ve Bodrumluların eşsiz misafirperverliği ile 15-17 Nisan tarihleri arasnda gerçekletirilecektir. Bu yıl koşudan elde edilen gelir, TOÇEV ve Parıltı Derneğine bağışlanacak. İlkini 2014 yılında yaptığımız ve geleneksel hale getirilen bu yarış aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu kurumsal ve bireysel katılımlarla büyük ilgi görüyor” dedi.

Bu yıl ilk defa çok sayıda kurumsal grupların kayıt yaptırdığını ifade eden Uygun kategorilerinde derecelere giren sporculara çeşitli ödüller verileceğini açıkladı.

Her yıl katılımcı sayısının artarak devam eden bu organizasyonun spor turizmine büyük katkı sağladığını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise şöyle konuştu:” Bu organizasyon, Nisan ayında Bodrum’un hem turizmine hem de ekonomisine büyük katkı sağlamaya başladı. Bunu örnek alan birçok spor gruplarıda değişik aktiviteler yapmak için belediyemize müracaat etmeye başladı. Bunun öncülüğünü yapan Cruise Port Limanına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kocadon konuşmasının sonnunda, Nisan ayında koşu için Bodrum’a gelen sporcuların aileleri ile birlikte hem spor hemde tatil yapacaklarına inandığını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.