Bodrum Gündem

CHP’YE SALDIRILAR AHLAK SINIRINI AŞTI..!

CHP’YE SALDIRILAR AHLAK SINIRINI AŞTI..!

umut-oran-net-tavrını-koydu_1

Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, Salı gününden bu yana hükümet kanadından CHP’ye yönelen seviyesiz eleştirileri değerlendirdiği yazılı açıklamasında, Kılıçdaroğlu üzerinden CHP’ye saldırıldığına dikkat çekerek, partilileri dayanışmaya çağırdı. Umut Oran “Çöküşten önceki son şımarıklıklardır.” dedi.

Mansur Çelik/Bodrum Gündem Ankara

Türkiye Cumhuriyeti’nin içerde ve dışarıda pek çok sorunla karşı karşıya olduğu bugünlerde, AKP’li milletvekillerinin ve yöneticilerinin Kılıçdaroğlu üzerinden CHP’yi hedef alan saldırıları ahlak sınırlarını aştığını ifade eden Oran; “Olmayan sözleri varmış gibi göstermek, kastedilmediği halde her konuyu kahve düzeyine düşürmek iktidar partileri için utanç vesilesi olmalıdır.” dedi.

Oran açıklamasını şöyle sürdürdü; “Gerçekler tüm açıklığıyla ortadayken, 12 milyon oy alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı’na ağza alınmayacak sözlerle hakaret etmek aynı zamanda tüm CHP örgütlerine ve seçmenlerine saldırmak demektir.”

umut-oran-net-tavrını-koydu_2UMUT ORAN: BU BİR PROVOKASYONDUR!

Ülkemizin belli ilçelerinde hendekler kazılırken, PKK binlerce ton bomba malzemesini şehirlere depolarken sessiz kalan AKP’lilerin yalan ve iftira üzerinden gündem oluşturmaya çalışması kabul edilemez olduğunu kaydeden Umut Oran Hele hele AKP’li bir grubun, CHP Genel Merkezi’ne yürümeleri tam manasıyla açık bir provokasyondur. AKP yönetimi büyük bir akıl tutulması içindedir.” ifadelerini kullandı.

umut-oran-net-tavrını-koyduUMUT ORAN: AKP, ATEŞLE OYNUYOR…

Bu denli provokatif tavır takınan AKP’nin ateşle oynamakta olduğunu vurgulayan Oran; “Kurtuluşun ve kuruluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne yalanlarla, iftiralarla saldırmak, milletvekillerini, il başkanlarını ve seçilmiş Genel Başkanları alenen hedef almak çıkmaz yoldur. AKP yönetimi bilmelidir ki edep, saygı, ahlak gibi kavramlar Cumhuriyetimizin temel kavramlarıdır. CHP’ye gönül veren hiçbir bireyin Cumhuriyet yıkıcılığına soyunanlardan ahlak dersi almaya ihtiyacı yoktur. AKP’nin aynı zamanda bir “kadın özgürleşme hareketi” olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve partililere saldırısı geniş kitlelerin gözünde “çöküşten” önceki son şımarıklıklardır.” dedi.

Umut Oran “Gün, dayanışma ve tek yürek olma zamanı.” diyerek, CHP Genel Başkanı üzerinden yürütülen “linç kampanyasına” karşı bütün örgütü dayanışma içinde olmaya ve CHP’ye her platformda sahip çıkmaya çağırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.