Bodrum Gündem

EGELİ 21 VEKİL SERT TEPKİ GÖSTERDİ…

EGELİ 21 VEKİL SERT TEPKİ GÖSTERDİ…

ak parti milletvekilleri gazeteciler (7)

 

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ünde aralarında bulunduğu Ege illerinin bazı milletvekilleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki göstererek özür dilemesini istedi.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ünde aralarında bulunduğu Ege illerinden 21 milletvekili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür dilemesini istedi.

Afyonkarahisar, İzmir ve Uşak’tan ikişer, Aydın, Denizli ve Kütahya’dan üçer, Manisa’dan dört ve Muğla’dan Nihat Öztürk’ün aralarında olduğu toplam 21 AK Partili milletvekilinin imzaladığı ortak metinde, Kılıçdaroğlu’nun Ramazanoğlu’na karşı kullandığı ifadelere tepki gösterildi.

Açıklamada “Bizler, Ege Bölgesi’nden seçilmiş milletvekilleri olarak ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 5 Nisan 2016 tarihli grup toplantısında, Denizli milletvekilimiz ve Aile Sosyal ve Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu’na karşı kullandığı ifadelerden dolayı kınıyor ve özür dilemeye davet ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

BODRUM İLÇE BAŞKANI KILIÇDAROĞL’NU KINADI…

Diğer yandan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’de yazılı bir basın açıklaması yaparak “Kılıçdaroğlu’nun Sayın Bakanımız Sema Ramazanoğlu’nu hedef alarak söylediği sözleri ahlak dışı ve seviyesiz olarak görüyor ve kınıyorum. Milletin temsil edildiği TBMM’de bu seviyesiz konuşmaların yapılması, savunulması ve alkışlanması kesinlikle kabul edilemez. Sayın bakanımızın öncelikle anneliğine, kadınlığına ve siyasi kimliğine yapılan bu ithamları tüm kadınlarımıza yapılmış bir hakaret olarak değerlendiriyorum. Bakanımızın kişilik haklarına saldırmayı kendilerine hak gören zihniyeti kınıyor ve çağdaş bir Türk kadını olarak medeni olmaya davet ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.