Bodrum Gündem

KILIÇDAROĞLU İÇİN LİNÇ KAMPANYASI YÜRÜTÜLÜYOR…

KILIÇDAROĞLU İÇİN LİNÇ KAMPANYASI YÜRÜTÜLÜYOR…

kilicdaroglu_milas (116)

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklama yaparak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için bir linç kampanyasının başladığına dikkat çekiliyor.

Bodrum Gündem Haber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısındaki konuşması sırasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik olarak “Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette” ifadesini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu’nun bu ifadeleri sosyal medyada büyük tepki toplarken, CHP örgütü de konuşmanın AK Partililer tarafından çarpıtılarak, Genel Başkan Kılıçdaroğlu için bir linç kampanyası yürütülmekte olduğu kaydediliyor.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Recai Seymen imzalı olarak yapılan yazılı açıklamanın başında “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti grup toplantısında yaptığı konuşmasının tamamını anlayamamış, ya da anlamak istemeyen kimi insanlar konuşmanın içerisinden bir cümleyi cımbızlayarak ve de işine geldiği gibi yorumlayarak Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçtaroğlu’na karşı bir “linç kampanyası” yürütülmektedir.” deniliyor.

KENDİ AYIPLARINI ÖRTME ÇABASI…

Bu linç kampanyasının bilinçli olarak yapıldığı ve 45 çocuğa yapılan tecavüz olayının örtülemeyeceği ifadelerinin yer aldığı açıklama şu şekilde devam ediyor;  “Genel Başkanımıza bu yapılanlar elbette ki bir suçu, tecavüzü örtme çabasıdır, bilinçli ve sistemli bir linç kampanyasıdır ve bu, 45 çocuğa yapılan tecavüzü örtemeyecektir. Üç yaşındaki bir çocuğun tecavüz edilerek öldürüldüğü ülkemizde; Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bugün Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Genel Başkanımıza yönelik provokatif suçlamalar, kendi ayıplarını örtme çabasından başka bir şey değildir.”

ÖNÜNE YATMA, KORUMA KOLLAMA ANLAMINDADIR…

Önüne yatma deyiminin geçmiş dönem İçişleri Bakanı Muammer Güler’in de Reza Zarraf için söylediği anımsatılan basın açıklaması şu ifadeler ile tamamlanıyor; “Önüne yatmak, Türkçe’de bir deyimdir. Önüne Yatma’nın tam da karşılığı; “korumak ve kollamaktı.” Kaldı ki o cümleyi müellifi ve mucidi genel başkanımız değildir. Önüne yatmak deyimini daha önce dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler’in 17-25 Aralık operasyonlarında yayınlanan tapelerde Rıza Sarraf’a “Kimse sana bir şey yapamaz,  ben senin önüne yatarım”, sözünü sarf etmiştir. Aile ve sosyal politikalar bakanının canhıraş bir biçimde Ensar Vakfı’nı savunmaya geçmesini sonuna kadar yanlış buluyor kınıyoruz. CHP Bodrum ilçe Başkanlığı olarak, bu konuda Genel Başkanımızı eleştirenleri edebe, adaba ve uygar olmaya çağırıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.