Bodrum Gündem

BODRUM’A YENİ BİR OTEL ZİNCİRİ

BODRUM’A YENİ BİR OTEL ZİNCİRİ
11.04.2016
0
A+
A-

bodrumSağlık alanında Ethica, estetik alanda Estethica markaları ile bilinen MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum’da hayata geçirdikleri Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri ‘LUX Resort&Hotels’ ile el sıkıştıklarını açıkladı. Lux oteller zinciri, Güvercinlik ile Boğaziçi köyü arasındaki sahilde bulunan ve 81 bin metrekare alanda konumlanan projedeki konut ve otel projesini 15 yıl boyunca işletecek. 70 Milyon Dolar yatırım yapılması öngörülen projede tekne bağlama alanının yanısıra özel helikopter pisti de bulunuyor. Mila’s Daphne Residence konutlarının bir kısmının lüks segmentte hizmet veren Lux markası tarafından işletilmesi ile de yüksek gelir grubunda yer alan turistlerin Bodrum’a çekilmesi hedefleniyor.

65 dönüm daha aldı…

Mayıs 2017’de açılması planlanan projenin egzotik oteller konusunda uzman bir grup tarafından işletilmesinden memnun olduklarını belirten Akdoğan, “Bodrum çok başka bir yer. Her şey dahil sistemi gibi değil. O üst düzeyi sağlamak ve dünyaya göstermek lazım. Yine aynı güzergahta, Kıyıkışlacık’ta 65 dönüm arazimiz var. Çok önemli bir nokta, havaalanına 22 kilometre. İassos harabelerinin olduğu bir yer. Hem konut, hem turizm imarlı. Oraya da yakışır bir proje yapacağız” dedi.

Sağlık Turizmine 300 Milyon $ yatıracak…

Sağlık alanında Ethica, estetik alanda Estethica markalarında yatırımlarını artırarak, cirosunun yüzde 30’unu sağlık turizminden sağlar hale getiren Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, sağlık-estetik alanında yatırımlarını yurtiçinde Ankara, Bodrum, Adana, Gaziantep, Mersin, ve Karadeniz’e taşımayı, ardından da yakın coğrafyalar ile dünyanın çeşitli lokasyonlarına götürmeyi hedefliyor. Bu kapsamda 3-5 yıl içinde 100 milyon dolar yatırım yapmayı planladıklarını belirten Akdoğan, inşaat yatırımlarıyla birlikte 5 yıllık süreçte 300 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.