Bodrum Gündem

TEZGAHTAN SOFRANIZA BALIK SERVİSİ…

başar balık_başar özcan (6)

Bodrum Pazaryeri arkasında hizmete giren Başar Balık mevsim balıklarını temizleyip pişirerek evlere servis ediyor. Diğer taraftan işletme Bodrum’da Balık-Ekmek kültürünü de başlatıyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Başar Özcan adlı genç girişimci tarafından hizmete sokulan işletmede hem çiğ, hem de pişmiş balık satışı yapılıyor. Özellikle İstanbul’da  çok rağbet gören balık ekmek kültürünü Bodrum’a da getirmeyi hedefleyen genç girişimci Başar Özcan şunları söyledi; “Burayı balıkhane ve pişirici olarak açtık. Tezgahımızda o gün olan balıklarımızı müşterilerimiz aldığı takdirde, çiğ ya da pişmiş olarak servis edeceğiz. Onun haricinde balık-ekmeğimiz ve çeşit çeşit mezelerimiz var. Kilo ile yada porsiyon ile meze de satıyoruz. Her gün balık çorbamız var. Tatlı olarak ise kabak tatlısı. Sloganımız da ‘Evde Balık kokusuna Son’ dedik. Çünkü bayanlar evde balık pişirmek istemiyorlar. Bu yüzden onları rahatlatmak amacı ile hem de güzel bir servis verebilmek amacı ile böyle bir girdik. Umarız hayırlısı olur.”

başar balık_başar özcan (2)15 Nisan itibarı ile av sezonun bittiğini, trollerin ve gırgırların artık yasak olduğunu anımsatan Başar Özcan artık balıkların küçük balıkçılardan alınacağını kaydetti. Bu dönem Mercan, Tekir, Barbun, Skorpit, Sinarit, Fangirinin, eğer bulunabilir ise deniz Levreğinin ve Çipuranın zamanı olduğunun bilgisini verdi.

Bodrum pazar yerinin hemen arka tarafında bulunan Başar Balık, evde balık kokusu istemeyenler için ideal bir mekan.  Özellikle balık ekmek kültürü olanlarda Başar Balığı tercih edecekler.

Balık servisi için 316 4 144

 

(advetorial)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.