Bodrum Gündem

“E. MEVLANA” ANKARA’DAN SONRA BODRUM’DA…

mevlana-restauran-bodrumda-açıldı-4
Uzun yıllar Ankara’da hizmet veren “E. Mevlana” ikinci şubesini Bodrum’da açtı. Konya mutfağının meşhur lezzetleri olan etli ekmek ve tandır kebabı başta olmak üzere zengin yemek menüsüyle müşterilerine uzun yıllardır Ankara’da hizmet veren “E. Mevlana” artık Bodrum’da.
Bodrum Gündem Haber
Bitez Kavşağı Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren restoranın açılışına Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, CHP’li ve MHP’li belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
mevlana-restauran-bodrumda-açıldı-3İşletmesini iki oğlu Eray ve Erol Eroğlu ile birlikte üstlenen Eren Eroğlu, Konya mutfağının eşsiz lezzetlerini Ankara’dan Bodrum’a taşımaya karar verdiklerini belirterek; “Buradaki menümüz çok zengin; Konya Mutfağı denince akla bamya çorbası, etli ekmek ve tandır kebabı gelir. Biz bu lezzetleri sunuyoruz. Bunların yanında sulu yemeklerimiz, çorbalarımız, zeytinyağlılarımız, tatlılarımız mevcut. Buraya bir aile geldiğinde çocuklar için de menümüz var, yetişkinler için de menümüz var, vejetaryenler için de menümüz var. Sulu yemeklerin ve çorbaların birçok çeşidini özellikle sunuyoruz. Yaz günlerinde öğle sıcağında et yemekleri ağır gelebilir. Bu yüzden Ege yöresinden ot yemeklerini, ıspanak, pazı, yaprak sarma, lahana sarma gibi hafif yemekleri de menümüzde bulunduruyoruz. Ama ızgaramız açık; pirzola, bonfile, köfte, kuzu şiş de her zaman var” dedi.
Eroğlu, “E. Mevlana”nın yaz kış açık olacağını da sözlerine ekledi. Restoranın açılış törenine katılan konuklar ise tattıkları lezzetlere tam not verdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.