Bodrum Gündem

GÜZELLER İLE “BAHARA MERHABA” DEFİLESİ…

lugga mankenler göz doldurdu (23)
Aydın Çelebi’nin organizasyonunu düzenlediği “Bahara Merhaba” adlı ilk projesi Bodrum moda haftasında, ünlü mankenlerin yer aldığı bir defile ile gerçekleştirildi. Ünlü mankenlerin güzellikleri ile birlikte, Ledy Fiore’ye ait tasarımlar da göz doldurdu.
Bodrum Gündem Haber
Ortakent-Yahşi Mahallesinde bulunan Lugga Boutique Hotel’de podyuma çıkan mankenler arasında Özge Ulusoy, Elif Ece Uzun, Açelya Kartal ve Tuğba Karaca gibi ünlü isimler giydikleri kıyafetlerle adeta göz kamaştırdı.
Fatih Ömerciklioğlu’nun koreografisini yaptığı defilede Ledy Fiore’ye ait tasarımlardan oluşan birbirinden güzel abiye kıyafetler tecrübeli mankenler tarafından başarıyla podyumda sergilendi. Moda dünyasından bazı ünlü isimlerin de izleyici olarak bulunduğu Bahara Merhaba defilesini çok sayıda basın mensubu takip etti.
Defileyi izleyenler arasında yer alan, podyumların eski güzeli, bazı dizi ve filmlerde de rol alan Polonyalı Tatsyana Tsvikeviç, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
lugga mankenler göz doldurdu (20)Bodrum ile ilgili sorulan bir soru üzere konuşan Tsvikeviç yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bodrum her sene daha pahalı oluyor. Birçok insanın bu konuda şikayetleri var. Onun için buraya gelecek insanları ve yerli esnafı düşünerek hareket edilmesi gerekir. Dün bir otelde acıktık birşeyler yiyelim dedik, beş parça tavuk, bir salata ve içeceğe bir otelde 70 lira para verdik. Yazık günah yani. 7 senedir yurt dışında tatil yapıyorum. Bodrum’a gelmiyorum. Çünkü yurt dışında bir hafta tatil yaptığınız parayla Bodrum’da ancak bir gün tatil yapabiliyorsunuz”
lugga mankenler göz doldurdu (21)Türkiye ile Rusya arasındaki uçak krizini soran bir gazeteciye cevap veren eski manken “Herkes beni Rus sanıyor, ben Polonyalıyım. Bu konuda konuşmak istemiyorum ama umarım güzel bir şekilde işler yoluna girer” dedi.
Podyumdan önce kameraların karşısına çıkan ünlü manken Özge Ulusoy da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aşk hayatının gayet yolunda gittiğini ifade eden ünlü manken Bodrum’u çok sevdiğini ve yaz aylarında burada vakit geçirdiğini söyledi.
Yaklaşık bir saat süren defilenin finalinde Özge Ulusoy giydiği gelinlikle izleyicilerden büyük alkış aldı. Defile sonunda, organizasyonlara destek verenlere plaket takdim edildi…
Fotoğraflar: Güngör Dalay
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.