Bodrum Gündem

BODRUM’UN İLK KPSS KURSU

21.04.2016
0
A+
A-

IMG_6849Bodrum’da faaliyet gösteren Harvard Özel Eğitim Hizmetleri’nin girişimi ile Bodrumlu Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adayları kurs için artık başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacak.

Bodrum Gündem Haber

Sabah saatlerinde düzenlenen basın toplantısında eğitim merkezinin kurucuları Erdal Balcı ve Mine Tezer verdikleri eğitim hizmetleri ve KPSS kursları hakkında açıklamalarda bulundular.

Bodrum’da ilk defa açılan KPSS kursunun sağlayacağı faydalardan söz eden Harvard Özel Eğitim Hizmetleri kurucularından Erdal Balcı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Harvard Özel Eğitim Hizmetleri girişimi ile artık Bodrum’da ikamet eden KPSS adaylarının başka şehirlere KPSS kurslarına gitme zorunluluğu kalmadı. Böylelikle KPSS adaylarının Muğla, İzmir ve Aydın gibi illere KPSS hazırlık kursları için gidip harcamak zorunda kaldıkları kurs ücreti dışında ki konaklama, ulaşım ve yemek gibi 4 bin 5 yüz lirayı bulan masrafları neredeyse sıfırlandı. Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetleri bünyesinde uzman kadro, en iyi yayınlar, uzaktan eğitim imkânı ve Türkiye geneli deneme sınavları ve etüt desteği sayesinde 12-14 kişilik sınıflarda en iyi şartlarda KPSS sınavlarına hazırlanabilirsiniz” dedi.

Harvard Özel Eğitim Hizmetleri’nin, yabancı dil kursları, kişisel gelişim kursları, işaret dili öğretici ve tercümanlığı, hızlı okuma, satranç, drama, zeka oyunları, KPSS-A, KPSS-B, KPSS Genel Kültür Genel Yetenek kursları, tüm yaş grupları için İngilizce dil öğretimi gibi 21 farklı program ile Bodrumlulara  hizmet verdiğini belirten Mine Tezer, KPSS kurslarının Nisan ayı itibari ile başladığını ifade etti.

Mine Tezer, hızlandırılmış kursun 3 ay, uzun süreli kursun ise 6 ay olduğunu ifade ederken KPSS kurs ücretinin ise bin 500 lira olduğunu açıkladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.