Bodrum Gündem

KARYALIDAN BODRUM İKLİMİNE UYGUN ÜRÜNLER

21.04.2016
0
A+
A-

IMG_6813Karyalı Pazarlama, yapı kimyasalları ve boya sektöründeki ürün gamını  genişleterek sektörün öncü isimlerinden FİXA ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bugüne kadar yaptığı her hamlede sektöre ve pazara yeni ürünler, yeni teknolojiler kazandırma gayretinde olan Karyalı Pazarlama, FİXA Yapı Kimyasalları firmasının özellikle Bodrum’un ikliminde ve inşaat sektörünün yoğun çalıştığı kış mevsimine uygun çözüm ürünlerinin lansmanını gerçekleştirdi.

Bayiiler, Bodrum’da inşaat sektörünün önde gelen isimleri  ve marin sektöründen temsilcilerin ağırlandığı lansman toplantısında konuşan Karyalı Pazarlama yönetim kurulu başkanı Engin Ali Kaplan, Fixa Yapı Kimyasalları ile 6 aydan bu yana çalıştıklarını ve yeni bir bölge distribütörlüğü anlaşması imzaladıklarını söyledi. Kaplan konuşmasına şöyle devam etti “ Karyalı Pazarlama olarak yapı kimyasalları ve boya sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteriyoruz.  . Fixa Yapı Kimyasalları ile bölge distribütörlüğü görüşmelerimiz  yaklaşık 5-6 ay önce başladı. Özellikle MS polimer teknolojisi üzerine yoğunlaştığımız bu toplantıyla, ki dünya çapında Japon menşeili innovatif ve yeni nesil teknoloji olarak adlandırabiliriz yapıştırma ve yalıtım alanlarında. Bu ürünün lansmanı üzerine yoğunlaşmakla birlikte aynı zamanda Fixa Yapı Kimyasalları ile Karyalı Pazarlama’nın işbirliğinin distribütörlük anlaşmasının da deklarasyonu oldu. Aynı zamanda bugün burada bir eğitim toplantısı yaptık. ” dedi.

Karyalı Pazarlama çok sayıda firmanın bayilik için anlaşma talep ettiği bir firma olduğunun altını çizen Engin Ali Kaplan “ Bunların içinden titizlikle seçtiğimiz markalar ve firmalar hem Bodrum’un iklim olsun, başka dinamikleri olsun bunlara yönelik gerçekten çözüm üretebilecek  markalar ve kalite bazında analiz yaptığımız ürünler.  Özellikle ürün gamı ve marka seçiminde iklimin de yanında bölgemizin bütün ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak seçim yapıyorum. “ dedi.

Tamamı yerli sermayeli Fixa adına açıklamayı  şirket sahibi Ali Murat Ekin  yaptı. Ekin toplantıda MS polimer ürünü öne çıkarmalarının birkaç sebebi olduğunu dile getirdiği konuşmasında şunları söyledi “ Bodrum,  inşaatların genelde kışın yapıldığı bir bölge.  Kışın rüzgarlı ve yağmurlu hava şartlarında çatıda ve balkonlarda su yalıtımları oldukça güçleşiyor. Bizim özellikle bugün vurguladığımız ürünün en önemli artıları zaten bu şartlarda ortaya çıkıyor. Bu ürün nemi seven, hatta yağmurun altında bile uygulayabildiğiniz hatta su havuzunun içinde bile bir şey yapıştırabildiğiniz bir üründür.”  Dedi.

Toplantıda Kaneka Teknik AR­GE yöneticisi Wendy Smits ile  Fixa Marmara Bölge Proje ve Teknik Satış Müdürü Semagül Köprülü tarafından ürünlerle ilgili çeşitli sunumlar gerçekleştirildi.

Seminere Fixa adına  Ali Murat Ekin, AR­GE Müdürü Ebru Ekin, Kaneka Teknik AR­GE yöneticisi Wendy Smits, Kaneka­Mitsui Avrupa Satış Müdürü Stefaan Billiet, Kaneka­Mitsui Türkiye Satış Müdürü Kayoko Aoki, Fixa Yapı Kimyasalları Kurumsal Müşteri Yöneticisi Ahmet Ercan Türay, Fixa Marmara Bölge Proje ve Teknik Satış Müdürü Semagül Köprülü, Müşteri İlişkileri yöneticisi Neslihan Kahraman ve Ege Bölge Satış Müdürü Cenk Eroğlu katıldı .  Karyalı Pazarlama yönetim kurulu başkanı Engin Ali Kaplan katılımcılara Bodrum Sağlık Vakfı engelli öğrencileri tarafından  hazırlanan seramik çalışmaları  hediye ederken program akşam yemeği ile devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.