Bodrum Gündem

KORKUNÇ KAZA: 2 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ AĞIR YARALI!..

21.04.2016
0
A+
A-

858f61f2-1437-43fc-8771-5aa37e29b0b1Bodrum-Turgutreis Karayolu Konacık Atatürk Bulvarı üzerinde sonunda korkulan oldu. Özellikle akşam saatlerinde motosikletlerin adeta hız yarışına girdiği bölgede meydana gelen kazada 2 kişi feci şekilde can verdi.
Bodrum Gündem Haber 
Akşam saat 20.30 sularında Kırçiçeği restoranın önünde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ve karşıya geçmeye çalışan bir yaya hayatını kaybetti.

Konacık istikametinden Bitez istikametine 48 BJ 303 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan 19 yaşındaki İsmet Özbaş isimli sürücü, alışveriş mağazalarının bulunduğu bölgeye geldiği sırada yaya geçidinden geçmekte olan 3 kişiye çarptı. Yayaların her birini bir tarafa savuran motosiklet sürücüsü de akaryakıt istasyonu civarında motorundan düştü. Aşırı hızla seyir eden motosiklet ise çarpışma noktasından yaklaşık 120 metre uzakta durdu.

Adeta can pazarının yaşandığı olay yerine koşan vatandaşlar durumu hemen acil sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaşana kadar yoldan geçen bir doktor motosiklet sürücüsüne kalp masajı yaptı. Kasksız olduğu öğrenilen ve başından ağır darbe alan sürücü olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Acıbadem Bodrum
Hastanesine kaldırıldı. Ancak sürücü İsmet Özbaş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tek suçları karşıdan karşıya geçmek olan yayalardan ağır yaralanan 56 yaşındaki Nurten Bıçak Doğan’ın ise kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaya geçidinde motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan 65 yaşındaki eşi aban Doğan ise tedavi altına alındı. Kazayı en hafif şekilde atlatan diğer yaya Şenay Yalavaç ise kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Kolundan yaralanan Yalavaç, nerede olduğunu ve kendisine ne olduğunu bile hatırlayamadı.

Doğan çiftiyle arkadaşları Şenay Yalavaç’ın Almanya’dan tatil için geldikleri öğrenildi.  Çok sayıda sağlık ekibi, polis ve Muğla 911 Arama Kurtarma Derneği üyesi ve belediye görevlilerinin geldiği bölgede trafik uzun süre ulaşıma kapalı kaldı.

Yaralıların olay yerinden hastanelere sevkinin ardından olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde inceleme başlattı. İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş da olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.