Bodrum Gündem

“HAYALİMDEKİ BODRUM”

22.04.2016
0
A+
A-

IMG_6921Özel Bodrum Hastanesi tarafından bu yıl ilk kez  ilkokul ve ortaokul kategorilerinde yapılan “Hayalimdeki Bodrum” konulu resim yarışması sona erdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Özel Bodrum Hastanesi bahçesinde yapılan ödül töreninde dereceye giren çocuklara hediyeleri verilirken dereceye giren çocukların yanı sıra  ailelerinin de oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlendi.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı törende bir konuşma yapan Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Servet şunları söyledi: ” Bizim buradaki amacımız insanlardaki giderek sönen sanat tutkusunu yeniden canlandırmak. Sanat yetisi olanlara şimdiden küçük yaşta bir motivasyon vermekti. Bunda başarılı olduğumuza inanıyorum çünkü katılım bizim beklediğimizin çok üzerinde oldu. 581 katılım için büyük bir rakam. Bunların içinde gerçekten bizi beklemediğimiz güzellikte resimler vardı. Ben burada velilere de çok teşekkür ediyorum. Çocukların bu resimleri yapmalarında destek olarak yardımcı oldukları için. Öğretmenlerine,  okul müdürlerine ve milli eğitim müdürüne çok teşekkür ediyorum.  Dileğim bu tür etkinliklerin yaygınlaştırılarak gençlerin, çocukların sanat duygusunu, yetisini keşfetmek ve sanatkarlar yaratmak. İnşallah ufacık bir katkımız olmuştur.” Dedi.

Dereceye giremeyen ancak resimleri sergilenmeye değer görülen tüm çocuklara başarı belgesi verildi. Ödül töreninin yapıldığı hastane bahçesindeki kokteylde hazırlanan elma şekeri, dondurma ve balon verilen çocuklar çok mutlu oldular.

İlkokul Kategorisinde Dereceye Girenler ve Ödülleri

Birinci  : Nehir Özman  / TED Bodrum Koleji İ.Ö.O  / I pad mini

İkinci    : Derya Baydur / Güler Mustafa Kızılağaç İ.Ö.O  / Bisiklet

Üçüncü: Cemre Akbay /  Güler Mustafa Kızılağaç İ.Ö.O  / Kol saati

Ortaokul Kategorisinde Dereceye Girenler ve Ödülleri

 Birinci  : Selin Julia Kadıoğlu  / Mahinur Cemal Uslu O.O   / I pad mini

İkinci    : Ece Naz Aydın         / TED Bodrum Koleji O.O    / Bisiklet

Üçüncü:  Mehmet Akyurtlaklı / TED Bodrum Koleji O.O   / Kol saati

Çocukların hayallerinin yansıması olan resimlerin hastane yönetimi tarafından sezon sonuna kadar çocuk, dahiliye ve kadın doğum polikliniklerinin olduğu binada sergilenmesine karar verildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.