Bodrum Gündem

KOLTUKLAR MİNİKLERE EMANET EDİLDİ

23.04.2016
0
A+
A-

makam koltuğu int23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında temsili olarak öğrenciler, Kaymakam, Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Başsavcısının makamına oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının Cumartesi gününe denk gelmesi sebebiyle bazı etkinlikler bugünden gerçekleştirildi.

Belediye Başkanından Su İstedi….

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ellerinde çiçeklerle makamında ziyaret etti.

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu  öğretmeni Gülseren Söylemez nezaretinde gelen çocuklardan Yağız Gündoğan ve Ceylin Keklik makam koltuğuna oturarak temsili kaymakam oldular.

Temsili Kaymakam olan Yağız Gündoğan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile telefonda görüşerek 23 nisanda yapılacak olan törenlerde öğrencilere su dağıtılmasını rica etti. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bu ricanın yerine getirileceği sözünü verdi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ziyarete gelen çocuklarla tek tek sohbet etti, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Ziyaret, Kaymakam Gödekmerdan’ın öğrencilere hediyeler takdim etmesi ve fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Başkan Kocadon’a Tişört Hediye Ettiler…

Merkez Turgutreis Ortaokulu Müdürü İlkay Turan Eren ve Müdür Yardımcısı Hasan Genç ile birlikte beşinci sınıf öğrencileri Cansu Özdemir, İnci Çağlar, Hayat Solmaz, Tunahan Ulukan ve Kayra Eren Gönbe, başkanlık makamına ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Mehmet Kocadon bir süre çocuklarla sohbet ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladı.

Ziyarette temsili olarak tüm çocuklar teker teker Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un makam koltuğuna oturdu.  Öğrenciler, “Başkan olsaydın neler yapardın?” soruna da pek çok farklı yanıt verdi.

Okul öğrencileri, Başkan Kocadon’a Atatürk baskılı bir tişört ile çiçek hediye etti. Başkan, teşekkür ederek tişörtü giydi ve öğrencilerle sohbetine Atatürk tişörtüyle devam etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon eğitime verdiği önemi vurgulayarak, “Çocuklar, bizler için çok değerli. Onlar için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu bayram çocukların bayramıdır. Çocuklar gönüllerince eğlenmeli, kendilerine ait bir bayramı istedikleri gibi kutlamalılardır. Çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması yönünden de önem taşıyan bu günde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum ” dedi.

Çocuklar Cübbe Giydi…

Kutlama etkinlikleri kapsamında, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman’ı ziyaret eden Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ise cübbe giydi. Başsavcı Duman’ı makam odasında ziyaret eden, Sıla Eği, Güney Efe Kocagöz, Şirin Nilgün Demir ve Emirhan Arda Yazlı isimli çocuklar sırasıyla makam koltuğuna oturarak merak ettikleri soruları Başsavcı Barış Duman’a ilettiler. Çocukların sorularını içtenlikle cevaplayan Başsavcı Duman bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı.

Çocuklara hediyeler veren Cumhuriyet Başsavcısı Duman daha sonra birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.