Bodrum Gündem

OTEL HAVUZUNDA BOĞULAN ZEYNEP KURTARILAMADI!..

OTEL HAVUZUNDA BOĞULAN ZEYNEP KURTARILAMADI!..
zeynep-kabakçıoğlu-boğularak-öldü
Tatil için geldiği Bodrum’da, girdiği otel havuzunda boğulan genç kız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm çabalara karşın kurtarılamayarak yaşama veda etti.
Bodrum Gündem Haber 
Kısa süre önce tatil için Bodrum’a gelen 20 yaşındaki Zeynep Kabakçıoğlu tedavi gördüğü hastanedeki yaşam savaşını kaybetti. Önceki gün Gümbet Mahallesindeki bir otelin havuzunda yüzdüğü sırada boğulan ve sağlık ekiplerinin yoğun çabası sonrası hayata döndürülerek Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Kabakçıoğlu, sabaha karşı hayatını kaybetti. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tutulan genç Zeynep yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yetiştirme Yurdunda büyüdüğü öğrenilen ve birkaç arkadaşı ile tatil için ilçeye gelen Zeynep’in cenazesi, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimine ait araçla Özel Bodrum Hastanesi Morgundan alınarak polis nezaretinde Muğla-Yerkesik Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Adli Tıp Kurumun’da kesin ölüm nedeni belirlenecek olan Zeynep Kabakçıoğlu’nun 7 Mayıs Cumartesi gününün de doğum günü olduğu öğrenildi.
Talihsiz gencin ölümüyle ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.