Bodrum Gündem

9.BİTEZ BAHAR ŞENLİĞİ…

bider bahar şenliği (3)
Bodrum’da bu yıl 9’uncu kez düzenlenen Bitez Bahar şenliğine, Bodrumlular ile birlikte yerli ve yabancı turistler de yoğun ilgi gösterdi.
Bodrum Gündem Haber
Bitez Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği (BİTAV) tarafından, geleneksel hale gelen Bahar Şenliğinin 9.’su yine Btez Yalısındaki Ambrossia Otel bahçesinde düzenlendi. Otelin önündeki sahilde düzenlenen etkinlikte, kurulan stantlarda çeşitli yiyecekler, takılar ve kıyafetler satışa çıkarılırken, çeşitli dans gösterileri de sahnelendi.
bider bahar şenliği (2)Stant satışlarından elde edilen gelirlerin çevre ve eğitim çalışmalarında harcanacağına dikkat çeken BİTAV Başkanı Ayşe Doğançay, yaptığı açıklamada “Mekanımız yine aynı. Sağ olsunlar, bu senede etkinliğimizi yine burada yapıyoruz. Bize destek veren otel sahibi Zeynel Beye çok teşekkür ediyoruz. Stantlarıyla renk katan arkadaşlarımız var. Onlarda el emeği göz nurlarıyla burada yer alıyorlar. Sivil Toplum Örgütlerinden de arkadaşlarımız burada bize destek veriyor. Çok zor günlerden geçiyoruz belki bu etkinliklerin bir anlamı olmuyor gibi geliyor ama amaç farklı olunca bunları da yapmak zorundayız. Bizim amacımız, buradan elde edilen gelir ile çevremizdeki çocuk farklarını düzenlemek, TEMA Vakfı ile birlikte fidan dikmek ve dernek adına burs verdiğimiz öğrencilere destek olmak istiyoruz” dedi.
Keyifli bir gün geçirmek istediklerini belirten Doğançay bütün annelerin anneler gününü kutlayarak sözlerini tamamladı.
Farklı etkinliklerle süren 9. Bahar Şenliği akşam saatlerine kadar sürdü.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.