Bodrum Gündem

BODRUM SAĞLIK VAKFINDA DİŞ TEDAVİ VE TARAMASI YAPILDI…

bodrum sağlık vakfı diş taraması (2)

Ege Ağız – Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği, Bodrum Sağlık Vakfı binasında Bodrum ilçesindeki tüm engelli bireyleri kapsayacak şekilde ücretsiz diş tedavi ve taraması yaptılar.

Bodrum Gündem Haber

Hafta sonu boyunca yoğun talebin olduğu çalışmadan 100 engelli birey ve aileleri faydalandı. Diş hekimlerinin güler yüzü engelli bireylerin ve ailelerin çok daha rahat şekilde dişçi koltuğuna oturmasını sağladı.

bodrum sağlık vakfı diş taraması (3)Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu 2. Başkanı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ali Kaplan’ın da yer aldığı etkinlikte, beraber yenilen öğle yemeğinin ardından, İbrahim Akkaya tarafından Ege Ağız – Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Diş Hekimi Süleyman Coşkun’a, Bodrum Sağlık Vakfı’nda gerçekleştirmiş oldukları bu özverili çalışma için plaket takdim edildi. Canla başla çalışan tüm diş hekimlerine, bu çalışmalarının bir anısı olarak, Bodrum Sağlık Vakfı’nda engelli bireyler tarafından yapılan magnetler hediye edildi.

Etkinliğe, Ege Ağız Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği Başkanı Dr.Diş Hekimi Süleyman Coşkun’un da aralarında bulunduğu, 11 Doktor ve personel katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.