Bodrum Gündem

KARATAŞ’TAN 140 ANNEYE, 140 HEDİYE…

KARATAŞ’TAN 140 ANNEYE, 140 HEDİYE…
karataş mobilya anneler günü 2016 (1)
Karataş Mobilya tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Anneler Günü etkinliği bu yıl da yoğun ilgi gördü. Yaklaşık bin kişinin katıldığı Anneler Günü kutlamasında çekilişle annelere 100’ün üzerinde hediye verildi.
Bodrum Gündem Haber
Resmi kutlamalarla çakışmaması için bir gün önceden yapılan Anneler Günü etkinliği bugün öğle saatlerinde Konacık Mahallesi’nde hizmet veren Karataş Mobilya mağazasında gerçekleştirildi. Çeşitli ikramların da yapıldığı organizasyona katılanlar, yerel sanatçı Reha Ergene’nin söylediği yöresel türküler eşliğinde güzel bir gün geçirdi.
Kutlamaya ailesi ile birlikte katılan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan “Bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum, ellerinden öpüyorum” dedi.
karataş mobilya anneler günü 2016 (2)Organizasyonu düzenleyen Karataş Mobilya’nın sahibi Ahmet Karataş’ı da düzenlediği bu anlamlı etkinlik nedeni ile kutlayan Dr.Gödekmerdan; “Yarımada’da gerçekten güzel bir etkinlik düzenliyor. Bu kadar coşkulu, bu kadar yoğun katılımlı bir organizasyona katılmaktan dolayı ben çok memnun oldum. Bütün annelerimize mutluluklar, uzun ömürler diliyorum” dedi.
Geleneksel hale gelen Anneler Günü kutlaması hakkında bilgiler veren Karataş Mobilya sahibi İş İnsanı Ahmet karataş mobilya anneler günü 2016 (3)Karataş ise şöyle konuştu: “Karataş Mobilya olarak bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz. Kutlamamızda canlı müzik eşliğinde hediye çekilişleri oluyor. Yıllardır bunu yapıyoruz ve kazancımızı annelerle paylaşmış oluyoruz, anneleri bu özel günde hatırlamış oluyoruz. Annelerin yeri doldurulamaz, onların kıymetini iyi bilmeliyiz. Yılın 365 günü annelere ayrılsa azdır. Bunun idrakında olarak bizim önerimiz ve tavsiyemiz bu sembolik kutlamaların ötesinde annelerimize gereken sevgiyi, saygıyı göstermek. Biz Karataş Mobilya olarak bu etkinliğimizi her sene yapıyoruz. Annelerimiz hem burada eğleniyorlar, hem de alışverişlerini yapıyorlar”
Anneler Günü’ne özel olarak indirimler de yaptıklarını anlatan Karataş konuşmasını şöyle tamamladı: “Anneler Günü’ne özel bugün mağazamızda yüzde 20 indirimimiz. Bunun yanında çekilişimiz de var. Çekilişimizde koltuk takımından halıya kadar, battaniyeden, yorgana kadar, nevresim takımlarından baza yatak takımlarına kadar yaklaşık 140 adet hediye veriyoruz”
İlk çekilişi BODTO Meclis İlhan Ersan yaparken, hediye çekilişlerinde annelere 100’ün üzerinde hediye verildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.