Bodrum Gündem

BODRUM SMMMO’DA “DEĞİŞİM” KAZANDI…

Barış Erdoğan Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı seçildi (1)
Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 3. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Şenlik havasında geçen seçimde “Değişim” grubu açık ara fark ile kazanan taraf oldu. Seçim sonuçlarına göre Bodrum Değişim Muhasebeciler Grubunun başkan adayı Barış Erdoğan Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yeni başkanı oldu.
Bodrum Gündem Haber
7 Mayıs Cumartesi günü genel kurulunu pazar günü ise Oda kurul seçimlerini yapan Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında “Değişim” rüzgarı esti.
Barış Erdoğan Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı seçildi (4)6 yıldır, Mustafa Uslu’nun başkanlık yaptığı Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının olağan genel kuruluna katılım da hayli yoğun oldu. Konacık Mahallesi Heredot Kültür Merkezinde gerçekleşen 3. Genel Kurulu seçimlerinde Bodrum Değişim Muhasebeciler Grubu, Seçim Platformu grubu ve Çağdaş Demokratlar Grubu yarıştı.
Başkanlık için yasa gereği aday olamadığını ve bunu antidemokratik bulduğunu ifade eden Uslu, Oda’yı başarılı bir şekilde yönetecek onlarca meslektaşı olduğunu söyledi. Mustafa Uslu, 3. genel kurullarını şenlik havasında geçtiğine dikkat çekerek; “3 grup adayımız var, tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu dönemde çok çalıştılar, çok güzel projeler ortaya koydular. Genel kurulda meslektaşlarımızla bu projelerini paylaştılar. Bu seçimlerde dilerim mesleğimiz kazanacak, Odamız kazanacak. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
Oda üyelerinin yaptıkları oylamalar sonucunda, Bodrum Değişim Muhasebeciler Grubu yönetim kuruluna 4, Disiplin Kuruluna 4, Denetleme Kuruluna 2 üye ile 5 Delege, Seçim Platformu grubu yönetim kuruluna 1, Disiplin Kuruluna 1, Denetleme Kuruluna 1 ve 1 Delege çıkardı. Çağdaş Demokratlar ise sadece 1 Delege çıkarabildi. Alınan bu sonuçlar doğrultusunda, Bodrum Değişim Muhasebeciler Grubunun başkan adayı Barış Erdoğan Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yeni başkanı oldu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.