Bodrum Gündem

BENZİN İSTASYONLARINA ÇAPRAZ DENETİM…

muğlada-akaryakıt-istasyonlarına-denetim-(111)
İl genelinde faaliyet gösteren 228 akaryakıt ve LPG istasyonunu denetimden geçiren yetkililer 41’ine ceza kesti. Denetime tabi tutulan Akaryakıt ve LPG istasyonlarıda kaçak akaryakıt tespit edilmemekle birlikte, 41 istasyonda çeşitli idari usulsüzlüklerin tespit edilmesi üzerine gerekli yasal işlemler yapıldı…
Bodrum Gündem Haber
Geçtiğimiz hafta Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Muğla İl Jandarma Komutanlığı İl Emniyet Müdürlüğü ve çevre illerde görevli Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) denetçilerinin katılımı ile teşkil edilen karma ekipler, il genelinde faaliyette olan 228 Akaryakıt ve LPG istasyonunu tüm faaliyet sahaları yönünden çapraz denetime tabi tuttu.
Denetime tabi tutulan Akaryakıt ve LPG istasyonlarıda kaçak akaryakıt tespit edilmemekle birlikte, 41 istasyonda çeşitli idari usulsüzlüklerin tespit edilmesi üzerine gerekli yasal işlemler yapıldı.
muğlada-akaryakıt-istasyonlarına-denetim-(114)Valilik tarafından yapılan açıklamada; “Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele ve Petrol Piyasası denetimlerini, mevcut mevzuat ve ‘Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Yerel Eylem Planı’ çerçevesinde yürütmektedir. Bu kapsamda; Muğla İl Jandarma Komutanlığı, toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, petrol piyasası denetimlerinin yanı sıra, halkımızın sağlığını tehdit eden, vergi kaybına neden olarak ekonomiye zarar veren ve haksız kazanç sağlanana tüm kaçakçılık olayları ile mücadelesini azim ve kararlılıkla devam ettirmektedir” denildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.