Bodrum Gündem

FEN LİSESİ YURT İNŞAATI SÜRÜYOR…

FEN LİSESİ YURT İNŞAATI SÜRÜYOR…
baskan_anadolu_lisesi_ziyaret (2)
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, başkan yardımcıları ile Bodrum Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu… 
Bodrum Gündem Haber
Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Kemal Orman ve Turgay Kaya ile birlikte Bodrum Anadolu Lisesi’nde devam etmekte olan ve bir hayırsever tarafından yaptırılan 300 kişilik öğrenci yurdunun inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Kocadon, Okul Müdürü Oğuzhan Oymak ve Müdür Yardımcısı İlknur Hatice Orman’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerle de bir süre sohbet eden Başkan Kocadon, eğitime desteklerinin devam edeceğini söyledi.
baskan_anadolu_lisesi_ziyaret (3)Bodrum Anadolu Lisesi’nin önümüzdeki eğitim-öğretim yılları içinde Fen Lisesi olacağı bilgisini veren yetkililer, Bodrum’un ilk Fen Lisesi olacak olan okulda Bodrum Belediyesi’nin de destekleriyle, son teknolojiyle donatılacak olan 300 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.
Bodrum’daki başarılı öğrencileri ilçede tutmak, dışarıdan başarılı öğrencileri Bodrum’a kazandırmak amacıyla başlatılan çalışmalar sonunda ilçenin eğitim başarısının artması hedefleniyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.