Bodrum Gündem

ORASI ŞİMDİ YEŞİL ALAN OLDU…

tepecik kafe yeşilleniyor (10)

Bir vatandaşın şikayeti üzerine mahkeme tarafından SİT alanı üzerinde kurulu olduğu gerekçesi ile sökülen Tepecik Kafeden boşalan alan yeşillendirildi… 
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Belediye Gıda A.Ş. tarafından işletilen kafelerden birisi olan Tepecik Kafenin söküm kararının uygulanmasının ardından, bölgede nasıl bir düzenleme yapılacağı merak konusuydu.
Mayıs ayı başında sökümüne başlanan ve yaklaşık bir hafta süren söküm çalışmalarının ardından ortaya çıkan boş alanda peyzaj çalışmaları hızla tamamlandı. Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Tepecik Kafeden kalan geniş alan Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yeşillendirildi.
Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu’da yeşil alan olarak korunacak olan bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

Yorumlar

  1. Fikret Karataş dedi ki:

    Orada oluşturulan yeni tablo bin binaya değer. Sayın Taner Uslu çok dikkatli denetliyor. Sevindirici bir tablo. Sayın Uslu bir de Kumbahçe Mahallesi Akçabük sokağa uğrayıverse ve de aynı dikkati gösterse orada yapılan tahribat, kesilen ağaçlar ve konan it kulübesi eminim ki onu üzecek. Bizim anlatamadığımız veya anlamak istememelerinin nedenini de yapanları tanıyınca iyi değerlendirebilecektir. Evet bir davalık konu kendilerinin dikkatine sunulmuştur ve bir süre beklenecektir.

  2. gonca dedi ki:

    dolgu alan nasıl olur da sit alanı olur