Bodrum Gündem

ESKİ KOCASI ÖLDÜRDÜ…

bodrumda-kadın-cinayeti-(11)
Boşandığı eşinin çalıştığı iş yerini basan eski koca eşini öldürüp iş yeri sahibini yaraladıktan sonra kaçtı. 29 yaşındaki Ayşegül Aslan’ı öldüren eski koca Hüdaverdi S. silahı ile birlikte yakalandı…
Bodrum Gündem Haber
Yaklaşık 3 ay önce Kahramanmaraş’tan ayrılarak Bodrum’a çalışmaya gelen 29 yaşındaki Ayşegül Aslan’ın eski eşi Hüdaverdi S. peşini bir türlü bırakmadı. İddiaya göre sürekli eski eşinden tehdit alan Aslan’ın Göltürkbükü Mahallesindeki çalıştığı çamaşırhaneye gelen Hüdaverdi S.’nin silahından çıkan kurşunların hedefi oldu.
O sırada iş yeri sahibi Halil Elik ile bahçede oturan bir çocuk annesi Ayşegül Aslan başından ve vücudunun diğer yerlerinden aldığı 3 kurşun yarası sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlının kurşunlarının hedefi olan işyeri sahibi Halil Elik ise olayda ağır yaralandı.
bodrumda kadın cinayeti (2)Silah sesleri üzerine bahçeye çıkan iş yeri çalışanları ise görükleri manzara karşısında şoke oldular. Zanlının elinde silahı çalışanlara da doğrulttuğu ancak silahın tutukluk yaptığı ifade edildi. O anları yaşayan çalışanlardan Ahmet Günay; “Halil bey yeni gelmişti. Ayşegül hanımla masanın başında konuşuyorlardı. Ben bir ara içeriye gitti sonra pat pat pat 3 el silah atıldı ondan sonra 2 el atıldı. Ben kapıya yönelince bana silahını doğrulttu sıktı ama ateş almadı. Daha sonra fırladı kaçtı” dedi.
İş yerinde kurşun yağdıran zanlı kendisini yakalamak isteyen vatandaşlara da silah doğrultarak olay yerinden otomobiline binerek uzaklaştı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ayşegül Aslan’ın hayatını kaybettiğini tespit eden sağlık ekipleri, yaralı Halil Elik’i Acıbadem Bodrum Hastanesine kaldırdı. 3 kurşunla ağır yaralanan Elik’in hemen ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
bodrumda kadın cinayeti (4)Olay yerinde soruşturma başlatan Jandarma ekipleri kısa sürede zanlının kaçtığı aracın plakasına ulaşarak Bodrum çıkış noktalarındaki uygulama noktalarını uyardı. Kahramanmaraş’tan geldiği öğrenilen zanlı Hüdaverdi S. Bodrum’dan çıkmak üzereyken Güvercinlik uygulama noktasında suç aleti tabanca ile birlikte kıskıvrak yakalandı.
Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının cinayetin işlendiği bölgede inceleme yapmasının ardından Aslan’ın cansız bedeni ise otopsi için Muğla adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.