Bodrum Gündem

BODRUM ÇYDD ÖĞRENCİLERİ ve GÖNÜLLÜLERİ BİR ARADA…

BODRUM ÇYDD ÖĞRENCİLERİ ve GÖNÜLLÜLERİ BİR ARADA…
Bodrum ÇYDD Türkan Saylan Anma (2)
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi yönetimi düzenlediği tanıtım etkinliği ile yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Türkan Saylan’da anılırken duygu dolu anlar yaşandı.
Bodrum Gündem Haber
Konacık Mahallesindeki Heredot Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Derneğin gönüllüleri, destekçileri, burs verenleri, burslu öğrencileri ve aileleri katıldı.
Bodrum ÇYDD Türkan Saylan Anma (1)Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak ÇYDD Bodrum Şubesi Başkanı Nadiye Sarıtosun bir konuşma yaptı. Öğretim yılının sonuna gelinen bu günlerde birlikte olmayı amaçladıklarını ifade eden Sarıtosun; “İstedik ki, çalışmalarımızı, çocuklarımızın ve gençlerimizin ürettiklerini sizlerle paylaşalım ve sizlerden güç alalım, birbirimizden güç alalım. ÇYDD 1989 yılında Türkan Saylan’ın da içinde olduğu bir grup aydın tarafından kurulmuştu. O yıllarda farklı bir yöne evrilen eğitim sistemi ve o günün koşulları bunu gerektirmişti. Bu tarihten 3 yıl sonra Anadolu’da ilçe ölçeğinde kurulan ilk şube Bodrum şubesidir. Biz bugün 24. yılımızdayız. Bazı büyükşehirlerdeki şubelerimiz bizden sonra açıldı. Biz Türkiye’deki 106 şubeden biriyiz” dedi.
Sarıtosun konuşmasının devamında, bugüne kadar gerçekleştirdikleri projelerden ve bundan sonrası hedeflerinden bahsetti.
Açılış konuşmasının ardından Türkan Saylan anıldı. Anma sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Etkinlik çocuk kulübü ve gençlik biriminin çeşitli gösterileri ile sona erdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.