Bodrum Gündem

BAŞARILI OLANLARA KILIÇDAROĞLU İLE AKŞAM YEMEĞİ ÖDÜLÜ…

muğla chp eğitimleri (17)

CHP Parti Okulu’nun düzenlediği CHP Gençlik Kolları Akran Eğitimi ve Proje Yarışması 2. Etabı devam ediyor. Sosyal Proje yarışmasında birinci olanlara Almanya’da SPD’nin gençlik kampı, ikinciler Kılıçdaroğlu ile akşam yemeği, üçüncülere de grup toplantılarının birine onur konuğu olma ödülü.

Bodrum Gündem Haber

Mayıs ayı içerisinde 4 hafta sonu 81 ili kapsayacak eğitimlerin ikinci ayağında, Ege Bölgesinden bazı İllerinin katıldığı eğitim bu hafta sonu tamamlandı. Aydın, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar ve Muğla illerinden gelen gençler Muğla’da eğitime girdi. 3 gün süren eğitim sonunda sosyal proje yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü olanları ödüller bekliyor.
Sosyal Proje Yarışmasının birincileri; Almanya’da SPD’nin gençlik kampına gönderilecek. İkinciler; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeği yiyecek ve üçüncüler; grup toplantılarının birine onur konuğu olarak çağırılacak.

Eğitimi; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın, CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri ve CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’da ziyaret ederek gençlerle görüş alışverişinde bulunup sorunlarını dinledi.

muğla chp eğitimleri (6)Konuyla ilgili bilgi veren CHP Muğla Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar: “Akran eğitimi çerçevesinde Aydın, Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar’dan gelen arkadaşlarımızı ağırladık. Muğla evsahipiğinde yapılan bu eğitimi çok faydalı ve gerekli buluyorum. Eğitim kapsamında yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı bulup geldikleri illerinde bölgesel ve siyasi sorunlarını dinleme fırsatımız oldu. Eğitim dışında da çeşitli aktivitelerimiz oldu. Akyaka’da beraber tekne turuna katıldık ve ertesi günde Menteşe İlçemizde düzenlenen Yörük Türkmen Şenliğine gittik. Yöremizin örf ve adetlerinin arkadaşlarımız yakından görme imkanı buldu. Bu tür eğitimlerin sıkça yapılması gerektiğini düşünüyorum. Umarım arkadaşlarımız Muğlamız ve bizlerden memnun kalmışlardır. Kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduk.”  dedi.

3 gün süren eğitim projelerin toplanması ve pasta kesilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.