Bodrum Gündem

KÜÇÜK ELLERDEN RESİM SERGİSİ

02.06.2016
0
A+
A-

İçerik3Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu 1/B sınıfı öğrencilerinin küçücük elleri ve kocaman yürekleri ile 2015-2016 eğitim öğretim yılı boyunca yaptıkları resimler sergiye açıldı.

Bodrum Gündem Haber

Yemekli resim sergisi açılışına Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Müdürü Haydar Akbaba, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda ayrıca minik öğrencilerinin aileleri için yazdıkları şiirler katılanlara keyifli anlar yaşattılar.

Sınıf öğretmenliğini İlkem Karaçiçek’in yaptığı Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu 1/B sınıfı öğrencilerinin kendi elleriyle çizdikleri resimler Ortakent Yahşi’de bulunan Yarbasan Restaurant’ta sergiye açıldı.

Sınıf öğretmeni İlkem Karaçiçek, programın açılışında yaptığı konuşmada geceye katılanlara teşekkür ederek; “Çocuklarımızın eğitim hayatlarının ilk yılında çizdikleri resimleri sergilemenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu akşam yanımızda olan idaremize, velilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Öğrenciler biz öğretmenlerin çocuklarıdır. Ailelerinden ilk defa ayrılarak küçük yaşta eğitim hayatına başlayan çocuklarımla başarılı bir yıl geçirdik. Bu başarılarını ömür boyu devam ettirmeleri en büyük temennimdir.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından öğrenciler kendilerinin yazdıkları, anne ve babalarının isimlerinin baş harflerinden oluşan Akrostiş Şiirleri okudular. Minik öğrencilerin baş harfler için buldukları komik kelimeler ve cümleler katılanlara keyifli anlar yaşattı. Şiirler okunduktan sonra öğrenciler velileri tarafından ayakta alkışlandılar.

Resim sergisinin açılışını pasta keserek kutlayan 1/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri İlkem Karaçiçek, Bodrum yöresi oyunlarını sergilediler. Öğrencilerin gösterilerinin ardından sahneye gelen anne ve babalar çocuklarıyla beraber canlı müzik eşliğinde eğlendiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.