Bodrum Gündem

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ…

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ…
Bodrum_da_irlandalı_turist_cinayeti
İrlanda uyruklu 64 yaşındaki John Edward Donnelly, kaldığı evde sırtından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Cinayet dairenin kapısında kanlı bir bıçak gören vatandaşın ihbarı ile anlaşıldı.
Bodrum Gündem Haber

20 gün önce ilçeye tatil için geldiği öğrenilen İrlanda uyruklu 64 yaşındaki John Edward Donnelly kiraladığı evde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

İrlanda uyruklu 64 yaşındaki John Edward DonnellyNeyzen Tevfik Caddesinde kiraladığı dairenin kapısında kanlı bir bıçak gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kanlı bıçağın bulunduğu dairenin önünde inceleme başlattılar. Kanlı bıçağın bulunduğu daire kapısınında açık olduğunu gören polisler, daire içinde de inceleme yaptılar. Yapılan arama ve incelemeler neticesinde dairede bir kişinin yerde kanlar içinde ve hareketsiz bir şekilde yattığını gördüler. Sağlık ekiplerinin gelmesi ve yaptıkları inceleme sonucu yerde kanlar içinde hareketsiz yatan kişinin sırtından bıçaklanarak yaşamını yitirdiğini ve vücudunun bir çok yerinde de darp izlerinin olduğunu tespit ettiler.

Polisin görgü tanıklarından aldığı bilgiler ve yaptığı inceleme sonucu, John Edward Donnelly olduğu anlaşılırken, 64 yaşındaki İrlandalı turistin 20 gün önce Bodrum’a geldiğinin de bilgisine ulaşıldı.  Donnelly’nin cenazesi olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemelerinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş’ın da olay yerine gelerek inceleme yaptığı görülürken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.