Bodrum Gündem

BODRUM LİSESİ 41. MEZUNLARINI VERDİ…

bodrum lisesi 41 yıl mezunlarını verdi (2)

Eski adı Bodrum Lisesi olan yeni adı Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinin 41. Mezunlarını verdi. Son mezunların kep törenine katılan ilk mezunlar ve geçmiş dönemde görev yapan öğretmenler duygulu anlar yaşadılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi, bilinen adıyla Bodrum Lisesi 41 yıl mezunlarını verdi. Mezuniyet törenine 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı mezunları ile birlikte, ilk mezunlarda katıldı. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen mezuniyet töreni, Ut üstadı İlyas Çakan’ın canlı performansıyla başladı. Törene katılanlara Bodrum’un yöresel yemekleri olan lokum pilavının, keşkek ve ayran ikram edildi.

bodrum lisesi 41 yıl mezunlarını verdi (1)Bu gün çok anlamlı bir gün olduğunu vurgulayan Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi, Müdürü Yakup Batuhan Giraz şöyle konuştu; “Bu gün Bodrum Lisesi ve Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinin çok anlamlı bir günü. Bu günü anlamlı kılan şey, yeni mezunlarımız ile eski mezunlarımızı buluşturuyoruz. Sanıyorum ilk kez böyle bir etkinlik yapılıyor. Muhteşem bir ortam. Muhteşem bir atmosfer. Çok keyifli geçmesini diliyorum. Bu fikri ortaya atan çok kıymetli Miyase hanımdı. Onlara da bu güzel düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi,  Müdürü Giraz, bu organizasyona ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

bodrum lisesi 41 yıl mezunlarını verdi (3)Bodrum Lisesinin ilk mezunlarından ve numarası da 1 olan Mustafa Çakmaklı ise duygularını şöyle anlattı; “Bodrum Lisesinin 1 numaralı öğrencisiyim. 1972 yılında olmayan bir liseyi harekete geçirdim. Hüseyin Turgut Karabağlı’nın burada çok emeği var. Onu saygıyla anıyorum, Rahmet diliyorum.41 yıla geldik. İnşallah nice 41 yıllar olur.”

Çakmaklı son mezunları, gençleri gördüğünde yaşlandığını ifade ederek duygularını şu şekilde dile getirdi; “Maalesef yaşlandığımı hissediyorum. 64 yaş.”

bodrum lisesi 41 yıl mezunlarını verdi (5)Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi, 41. Yılında birincilik ile mezun olan Ebru Güneş adlı öğrenci ise duygularını şöyle dile getirdi; “Bu okula bu sene geldim. Bodrum Lisesinin son mezunu olmak gerçekten mutluluk ve gurur veriyor. Birinci olarak mezun oluyorum. Bu benim için ileriki dönemde sınavlarda falan çok katkı sağlayacak.” Burcu Güneş Peyzaj okumak istediğini belirtti.

Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi, 41. Yılında birincilikle mezun olan diğer bir öğrenci Simge Tamay’da duygularını şu şekilde paylaştı; “Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinin okul birincisiyim. Kendimi hem gururlu, hem hüzünlü, hem de mutlu hissediyorum. Bu okuldaki 4 yılım boyunca çok güzel anılarım oldu. Ayrıca değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki bu okulda okumuşum. Çok mutluyum.”

Geleneksel Kep Atma Töreni ile devam eden Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi 41.Yıl Mezuniyet töreni gece boyunca çeşitli etkinlikler ile devam ederken eski ve yeni mezunlar tanışarak sohbet ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.