Bodrum Gündem

CHP BİTEZ’DE MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ AÇTI….

CHP BİTEZ’DE MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ AÇTI….

chp-bitez-mahalle-temsilciliği-açıldı
CHP Bodrum ilçe Başkanlığı tarafından bir yıl önce kapanan temsilcilik binasının yerine, Mahalle Temsilciliğini hizmete açıldı. Açılış kurdelesini İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Muğla İl Başkanı ve Bodrum Belediye Başkanı ile birlikte kesti.
Çiçek Bozoğlu /Bodrum Gündem
CHP Bodrum İlçe örgütü Bitez Mahalle Temsilciliği, Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’in ev sahipliğinde, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Bodrum Belediye Başkanı  Mehmet Kocadon, CHP’li meclis üyeleri, CHP Muğla İl Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Salih Yanık ve partililerin katılımıyla hizmete açıldı.
Yapılan törende Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen açılış kurdelesini CHP İl Başkanı Mürsel Alban ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte kesti.

Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen açılışı yapılan Bitez Mahalle Temsilciliği ilgili şunları söyledi “Bildiğiniz gibi Bitez’de bir yıl öncesine kadar belde binamız vardı. O zaman yarımadada 10 tane belde Belediyesi vardı ve hepsinde de binalarımız vardı. Bitez’deki yerimiz bir yıl önce kapanmıştı. Onun yerine yeni yerimizi açtık. Hepimize hayırlı olsun, artık partililerimizin gelip oturacağı ve çalışmalarını yapabileceği bir binaya kavuştular. Bitez’e ve partililerimize hayırlı olsun diyorum.”

Recai Seymen hali hazırda Bodrum’da 53 tane mahalle bulunduğunu ve eskiden belde Belediyesi olan yerlerde binalarının mevcut olduğunu, gerekli durumlarda yeni merkezler de açabileceklerini kaydettiği konuşmasına şöyle devam etti; “Eskiden belde olan 10 yerde binamız var, temsilciliğimiz var. Diğerlerinde de temsilcilerimiz var ama bina olarak yok. Eğer ihtiyaç olursa bir kaç yerde daha bunu çoğaltmak istiyoruz.”
Açılış töreninin ardından törene katılanlar Bodrum ve Türkiye gündemine dair görüş alışverişinde bulunurken, Bodrum Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantısında Tepecik camii yanında bulunan yeşil alana Prof.Türkan Saylan isminin oy birliği ile verilmesinden dolayı başkan ve meclis üyelerini kutladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.