Bodrum Gündem

BAHÇEŞEHİR OKULLARI BİRİNCİSİ KEREM CANGIR… FOTO GALERİ

bahçeşehir koleji ilk mezunlarını verdi (23)

Eğitim öğretim hayatına 2015 – 2016 döneminde başlayan Bodrum Bahçeşehir Okulları, ilk mezunlarını verdi. İlk mezunu ve ilk yılın birincisi Bodrum’un tanınmış isimlerinden Dr.Kerim Cangır ve  İnşaat Mühendisi Nilgün Cangır’ın evlatları Kerem Cangır oldu.

Bodrum Gündem Haber

8.sınıf öğrencileri arkadaşlarının, velilerinin ve öğretmenlerinin katıldığı bir törenle mezuniyet heyecanını yaşadılar. Okulun bahçesinde gerçekleşen kokteylin ardından, yönetici ve öğretmenleriyle birlikte sahneye çıkarak, büyük bir heyecanla öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini alan öğrencilerin sahnedeki heyecanlı halleri izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsünün isimleri açıklanırken ve bayrak devir teslimi sırasında heyecan adeta zirve yaptı.

bahçeşehir koleji ilk mezunlarını verdi (50)BİRİNCİ OLAN GENÇ CANGIR İLK PLAKETİ ÇAKTI…

Okul yöneticilerinin derece yapan ilk üç öğrenciye plaket sunduğu törende; okul birincisi Kerem Cangır’ın yaş kütüğüne okulun ilk plaketini çakmasının ardından, mezun olan öğrenciler ile 7.sınıf öğrencileri arasında bayrak ve flama devir teslim töreni gerçekleşti. Müzik öğretmenleri ile birlikte aileleri için hazırladıkları ritm performansı gerçekleştiren ve alkışlar eşliğinde keplerini fırlatan yeni mezunlar, uzun süre sahnede dans ederek mezuniyetlerini kutladılar.

bahçeşehir koleji ilk mezunlarını verdi (27)İYİ NİYETİ YANINIZADAN AYIRMAYIN ve MUTLU OLUN…

Tören sırasında bir konuşma yapan Okul Müdürü Barış Anıl; “Sevgili Gençler, sizler bu okulun ilk göz ağrılarısınız. Yıllar geçse de Bodrum Bahçeşehir Okulunun ilk mezunları olarak hafızalarda yer edeceksiniz. Çok yorulduğunuzu biliyorum. Bu okul çatısı altında kat ettiğiniz mesafeye ve başarılarınıza hep birlikte tanıklık ettik. Sizlerle ne kadar övünsek az. Şu ana kadar edindiğiniz her bilgi ve yaşadığınız her deneyim, gelecek yıllarınıza ışık tutacak, kendinize saygıyı, dürüstlüğü ve iyi niyeti yanınızdan ayırmazsanız eğer, mutlu bireyler olacağınıza inanıyorum. İçinizdeki merak duygusunu köreltmeden, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılığınızı yaşamınızın her alanında hissederek yolunuza devam etmeye gayret göstereceğiniz de inancım tam.  Sanatı yaşamınızdan eksik etmezseniz hayatınızdaki zorlukların ruhunuzda yaratacağı her türlü olumsuzluğu iyileştirip evrilebildiğinizi görme fırsatınız olacaktır. İçinizdeki çocuğu korumanız dileğiyle; yolunuz açık olsun.” diyerek öğrencileri yeni hayatlarına uğurladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.