Bodrum Gündem

CHP MUĞLA ÖRGÜTÜ SALDIRIYI KINADI…

CHP MUĞLA ÖRGÜTÜ SALDIRIYI KINADI…

mürsel_alban

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban son günlerde yaşanan, bütün ülkeyi yasa boğan terör olayları ve şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıyı kınayan sert bir açıklama yaptı.

Bodrum Gündem Haber

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıyı ser bir dille kınayarak; “Ülkemiz son günlerde doğusundan batısına yaşanan terör olaylarında birçok vatan evladını ve vatandaşını kaybetti. Özellikle 7 haziran seçimlerinden sonra birçok şehrimizde terör olayları yaşanmış şehirler yaşanamaz hale gelmiştir. Açılım adı altında verilen tavizlerle şehirlerimiz terör yuvası haline getirilmiş, devleti yönetenler bu duruma seyirci kalmıştır. 7 Hazirandan itibaren kaybettiğimiz evlatlarımızın sayısı ne yazık ki 540’dır. Terörü besleyenleri ve terörden nemalananları şiddetle kınıyorum.” dedi.

İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan polislerimizin cenazesinde bir provokatörün, o kadar koruma ordusunun arasından tüm uyarılara rağmen CHP Genel Başkanının yanına kadar gelerek mermi atmasının kabul edilemeyeceğini ifade eden Alban “Öncelikle cenazede, bu vatan için canını feda eden şehitlerimizin cenazesinde hiçbir siyasi olayların, tepkilerin yaşanmaması gerekir. Her şeyi siyasete malzeme yapan anlayışların ülkemizi getirdiği durum budur.” dedi.

Alban açıklamasının devamında ise “Suudi kralı öldüğünde ülkemizde yas ilan ederek gözyaşı dökenler bunca şehide rağmen ülkemizde yas ilan etmemiş, düğün ve derneklerine de devam etmiştir.” sözleri ile hükümeti sert bir dille eleştirdi.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın açıklamasının sonunda ise şu ifadeler yer aldı; “Genel Başkanı’mıza yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, doğru bildiği yoldan şaşmadan, ülkemizin birliği, beraberliği için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde demokrasi ve özgürlük mücadelesi veren Genel Başkanı’mızın her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Ülkemizin birliği için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Milletimize baş sağlığı diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.