Bodrum Gündem

BODRUM’DA FUHUŞ ÇETESİNE ve TEFECİYE DARBE…

bodrumda fuhuş ve tefeci çetesi çökertildi (1)

Bodrum ve İzmir’de KOM ekiplerinden, insan tacirlerine yönelik, eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Tefecilik yaptığı belirlenen A.K. ise tutuklanarak ceza evine konuldu. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, Bodrum’da çoğunluğu yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı yönünde aldıkları istihbarat sonrasında, çalışma başlattı. Bir yıl boyunca teknik takibe alan polis düğmeye bastı.

bodrumda fuhuş ve tefeci çetesi çökertildi (2)Çoğunluğu yabancı uyruklu 21 kadına tehdit ve zor kullanarak fuhuş yaptırdığı tespit edilen örgüte, İzmir ve Bodrum’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yaklaşık 1 sene kadar süren çalışmalar sonrasında düzenlenen operasyonlar neticesinde 8 kişi gözaltına alındı.

KOM Büro Amirliğinde ifade işlemleri yapılan 8 kişiden 4’ü Savcılığın talimatı ile serbest bırakılırken M.Ç., M.Ç., M.Ç. isimli üç kardeş ile G.A. sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Örgütlü İnsan Ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerin Savcılıktaki sorgulamaları sürüyor.

TEFECİ A.K. TUTUUKLANDI…

Bodrum KOM Büro Amirliğince icra edilen diğer bir çalışma ise Tefecilik suçuna yönelik oldu. Bodrum’da çok sayıda kişiyi mağdur ettiği öğrenilen A.K. isimli şahıs tefecilik yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. A.K.’nin ev ve işyerinde yapılan aramalarda çok sayıda çek, senet ve hesap defterleri ele geçirildi. İşlemleri tamamlanan şüpheli adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklama kararı verilen zanlı, cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.