Bodrum Gündem

“CHP GENÇLİK SANATSEVERLERİ  TİYATRO İLE BULUŞTURDU”

CHP gençlik örgütü tiyatrosu (12)

CHP Muğla İl Gençlik Örgütü, “Elimizden Geldiğince Dilimizin Döndüğünce” adlı tiyatro oyununu Muğla’da tiyatro severlerle buluşturdu.

Bodrum Gündem Haber

Muğla CHP Gençlik Örgütü’nün düzenlediği Akademi Garaj Marmaris oyuncularının sahnelediği “Elimizden Geldiğince Dilimizin Döndüğünce” oyunu Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde tiyatro severle buluştu.  Oyunu izlemeye, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Başarır Sandıkçıoğlu’da katıldı.

CHP gençlik örgütü tiyatrosu (17)Oyunun ardından değerlendirmede bulunan Dr. Osman Gürün,  “Siyasette sert sözler söylemekle insanlara yeteri kadar ulaşamayız ama espiri ile mizahla yaklaşmak çok daha etkili oluyor. Günümüz siyasi olaylarını espirili, seviyeli bir dille eleştiren genç tiyatrocuları ve oyunu çok beğendim. Bu oyun ile seyirciyi buluşturan CHP Muğla İl Gençlik Örgütüne teşekkür ederim” dedi.

CHP gençlik örgütü tiyatrosu (25)CHP İl Başkanı Mürsel Alban, duygularını şöyle ifade etti; “Ben öncelikle kutlamak istiyorum. Oyunu yerinde, zamanında ve profesyonel bir ekip kurmuşlar. O ekip amatörce ama çok usta. Memlekette birilerine her gün bir şeyler oluyor, ama kimsenin sesi çıkmıyor. ben ses çıkaran bu ekibe ve onlara destek olan katılımcılara çok teşekkür ederim.”

CHP gençlik örgütü tiyatrosu (27)Muğla Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar ise “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu ülkenin geleceği olarak biz gençler, bu tür etkinliklerle vatandaşlarımız arasında dayanışmayı, birliği artırmayı hedefliyor ve her düşünceden vatandaşı bir araya gelebileceğini göstermek istiyoruz” dedi.

Oyunda, son dönemde yaşanan sosyal ve siyasal sorunlar esprili bir dille anlatıldı. Katılımcılara keyifli anlar yaşatırken düşündüren sahneler tiyatro oyuncularının yetenekleri ile birleşince ilgi çekici sahneler ortaya çıktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.