Bodrum Gündem

FEN BİLİMLERİ İLK MEZUNLARINI VERDİ…

FEN BİLİMLERİ İLK MEZUNLARINI VERDİ…

bodrum-fen-bilimleri-2016-ilk-mezunlarını-verdi

Özel Bodrum Fen Bilimleri Ortaokulu ve Özel Fen Bilimleri Temel Lisesi ilk mezunlarını verdi.

Bodrum Gündem Haber

2016-2016 Eğitim Öğretim yılında açılan Özel Bodrum Fen Bilimleri Ortaokulu ve Özel Fen Bilimleri Temel Lisesi öğrenci ve velileri okullarının ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadılar. Her iki okulda da yapılan törende hüzünlü anlar yaşayan öğrenciler, bir taraftan yaşamlarının yeni bir dönemine adım atarken diğer taraftan ev sıcaklığını yaşadıkları okullarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadılar. Her bir öğrenci okullarının kendilerinde unutulmaz izler bıraktığını ifade etti.

Özel Fen Bilimleri Ortaokulu Müdürü Belma Mehter Ünsal “İlk mezunlarımızı vermenin heyecanını ve laik, demokratik Cumhuriyetimize yakışır evlatlar yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. İlk yıl, ilk mezuniyet ve bu ilklere başarıların da eklenmesiyle güzel bir yıl geçirdik.” dedi.

Özel Fen Bilimleri Temel Lisesi Müdürü İsmet Aydemir ise  “Yıllardır Bodrum’da eğitime hizmet ediyorum. Dersanelerden temel liselere dönüşme sürecine ilişkin kamuoyunun kaygıları vardı. Fakat bu kaygılar yerini başarının neşesine bıraktı. Sonuçta sistem değişikliğinin sorumlusu öğrenciler değil.  İlk mezunlarımızı verdik, butik okul olmanın verdiği avantajları iyi kullandık. Bire bir öğrencilerimizi kavrayan, öğrencilerimizin ilgi ve meraklarının peşini kovalayan, her öğrenciyi özel kabul eden pedagojik yaklaşımız ve tematik öğrenmeleri öğrenme stillerini esas alan eğitim metodlarımızla etkili ve verimli bir eğitim sezonu geçirdik. Mutlu ve onurluyum.” diye konuştu.

bodrum-fen-bilimleri-2016-ilk-mezunlarını-verdi-1Özel Bodrum Fen Bilimleri Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Aydan Özsavran “Bu sene her bakımdan benim için güzel bir yıl oldu. Teog sürecini yoğun bir şekilde yaşadık. Gecelere kadar süren öğrenme atölyelerinden oluşan kamplardan ve sayısız deneme sınavlarından sonra mutlu sona ulaştık. Birazdan mutlu bir sonuçla biten yorgunluğumu ve birikmiş stresimi kepimle beraber havaya atacağım.” diye konuşurken arkadaşı, aynı zamanda okul birincisi Furkan Küpelioğlu “Teog’a hazırlanırken hiçbir şey bitmeyecek hissine kapılıyor insan. Sonu gelmeyen dersler, konu eksiklerini giderme gayreti, denemeler… Fakat şimdi bitti. Okul birincisi oldum, Teog’da istediğim netleri yapabildim. Okul kütüğüne ismimi çakmak beni heyecanlandırdı. Çok mutluyum. Aileme ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum.” dedi. Bir yılın gözler önüne serildiği sinevizyon gösterisinin ardından öğrenciler, velilerin sevinç çığlıkları eşliğinde keplerini havaya attılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.