Bodrum Gündem

SON DAKİKA!!! BODRUM AKYARLAR YANIYOR…

SON DAKİKA!!! BODRUM AKYARLAR YANIYOR…

SON DAKKA int

Akyarlar Karaincir bölgesinde,otluk alanda başlayan yangın bölgede yaşayan vatandaşlara korkulu saatler yaşatırken, itfaiye ekiplerine de zor anlar yaşatıyor. Alevler yerleşim merkezlerine 10 metreye kadar yaklaştı. Yangın söndürme ekipleri alevlerin yerleşim merkezlerine sıçramaması için yoğun bir çaba harcıyorlar.
Bodrum Gündem Haber
Başladığı andan itibaren bölgede nisbeten etkili olan rüzgarın da etkisiyle kısa zamanda geniş bir alana yayılan yangın zaman zaman yerleşim alanlarını da tehdit ediyor. Yangına havadan ve karadan çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Havadan bir uçak ve helikopterle müdahale yapılırken, karadan da çok sayıda itfaiye ve orman ekipleri arazözlerle yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Bölgeden bildiren Kent Haber muhabiri Hamdi Yörür, hem havanın sıcak ve kurak olması hem de kuvvetli rüzgar nedeniyle yangının kontrol altına alınamadığını ve Akyarlar’dan Bağla sırtlarına doğru yangının ilerleme eğilimi gösterdiğini söyledi. Aldığımız bilgilere göre, yangının Batıtur ve Beyazşehir sitesine 10 metre yaklaştığı ve itfaiye ekiplerinin yangının evlere sıçramaması için büyük çaba gösterdiklerini bildiriyor.

Yorumlar

  1. Haluk dedi ki:

    Bu bodrumun daha iyi günleri yakında tamamını yakıp AVM ler yaparlar…