Bodrum Gündem

BODRUM BAŞSAVCISI DUMAN ENGELLİ GENCİ MUTLU ETTİ…

 bodrum cumhuriyet başsavcısı barış duman ve bodrum sağlık vakfı (8)
Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, Galatasaray taraftarı ve hayranı bedensel engelli gence, sarı kırmızılı futbolcuların imzaladığı bir formayı hediye etti. Formayı alan engelli gencin mutluluğu görülmeye değerdi.
Bodrum Gündem Haber
Geçtiğimiz günlerde Bodrum Sağlık Vakfını ziyaret eden Başsavcı Duman, okulda eğitim gören 17 yaşındaki bedensel engelli Halil Yüksel ile futbol üzerine sıkı bir sohbet gerçekleştirdi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman bu sohbetin ardından girişimlerde bulunarak, sarı – kırmızılı futbolcuların imzalarının bulunduğu Galatasaray formasının vakfa gelmesini sağladı.
Formayı Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Mazhar Vardar’dan alan Halil Yüksel’in ise çok mutlu olduğu gözlendi. Formayı giyerek Galatasaray formasını öpen Yüksel, Dr. Barış Duman’a teşekkür ederek “Galatasaray’ı çok seviyorum. En çok kaleci Fernando Muslera’yı seviyorum. Ama gol yemesin” diye konuştu. Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman ise, yoğun programı nedeniyle bu anlamlı törene katılamadı.
bodrum cumhuriyet başsavcısı barış duman ve bodrum sağlık vakfı (2)Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu 2. Başkanı İbrahim Akkaya ise “Sayın Başsavcımız Dr.Barış Duman çocuğumuza böyle güzel bir forma göndererek sürpriz yaptı. Bu orijinal formada futbolcuların imzası var. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kurumlar arası dayanışmaya güzel bir örnek oluşturdu” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.