Bodrum Gündem

HALK ARENASI BODRUM’DAN HÜKÜMETİ BOMBALADI…

ugur dundarla halk arenasi bodrum (28)

Soruşturmacı gazeteci yazar ve TV programcısı Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası sezon finalini Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde gerçekleştirdi. Konuklar Bodrum’dan adeta hükumeti bombaladı. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu “Dokunulmazlık davasına konu olan konuların çoğu Halk Arenasında söylediklerimdir.” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Başkanlığının daveti ile sezon finalini canlı olarak Bodrum’dan gerçekleştirilen Uğur Dündar’la Halk Arenası programına, yoğun bir katılım oldu. Bodrum Kuzey Hendeğinde gerçekleşen programın girişinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, programa katılanlar tek tek arandı.

ugur dundarla halk arenasi bodrum (5)CHP İstanbul Milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Şafak Pavey, gazeteci İsmail Saymaz ve “Halkın Avukatı” programı ile tanınan avukat Murat Ergün konuk olarak katıldılar. Uğur Dündar programın başında geçtiğimiz gün yaşama veda eden İlahiyatçı Bilim İnsanı Prof.Yaşar Nuri Öztürk’ün ölümünden dolayı çok üzüldüğünü ifade ederek, kendisi ile ilgili son anısını anlattı. Daha sonra da konuklar,  İlahiyatçı Bilim İnsanı Prof.Yaşar Nuri Öztürk ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunurken, Güneydoğu’da teröristler tarafından şehit edilen 6 asker için üzüntülerini dile getirdiler. Uğur Dündar ve konukları, Hükümetin 7 Haziran öncesinde ve sonrasındaki yanlış politikaları yüzünden, 7 Haziran’dan bu yana 600’den fazla şehit verildiğine dikkat çekerek, hükümet politikalarını eleştirdiler.

ugur dundarla halk arenasi bodrum (11)Uğur Dündar’la Halk Arenası programını ikinci kez Bodrum’a davet eden CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen şunları söyledi; “Bu akşam Bodrum’da Uğur Dündar’ın yönettiği ve Türkiye kanalarının bir numaralı programı olan Halk Arenası’nı, yine İstanbul Milletvekilleri olan Aykut Erdoğdu ve Şafak Pavey, gazeteci İsmail Saymaz ve avukat Murat Ergün’ü Bodrum halkı ile buluşturduk, ilçe başkanlığı olarak. Bu coşku çok güzel, bu coşku inşallah Türkiye’nin her yerine yayılır.”

Bodrum’da ikinci kez yayınlanan programa CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir,  CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve Yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Muğla Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı  Salih Yanık, Bodrum ahalisi ve Bodrum’a tatile gelen yurttaşlar katıldı. Programa biraz gecikmeli olarak gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon annesi Fatma Kocadon ile birlikte izledi.

ugur dundarla halk arenasi bodrum (16)Uğur Dündar’la Halk Arenası programına katılan CHP İstanbul Milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Şafak Pavey, gazeteci İsmail Saymaz ve “Halkın Avukatı” programı ile tanınan avukat Murat Ergün Türkiye’nin son dönemde gündeminde yer alan 10.Yıl Marşı okunmasının yasaklanması, Avrupa Birliği ilişkileri, turizm politikaları, başkanlık sistemi, Güneydoğu ve PKK meseleleri, ekonomik kriz ve yolsuzluklar ile ilgili görüşlerini dile getirirken, hükümeti sert bir şekilde eleştirdiler.

ugur dundarla halk arenasi bodrum (17)Soruşturmacı gazeteci yazar ve TV programcısı Uğur Dündar bazı trollerin telefonuna mesaj atarak; “En kısa zamanda Yaşar Nuri’nin yanına gidersin inşallah” şeklinde mesaj attıklarını izleyenler ile paylaştı. Programa katılan konukların sözleri kimi zaman “Türkiye sizinle gururu duyuyor”, “Türkiye laiktir, laik kalacak” sloganları ile kesilirken, 10.yıl marşı da okundu.

Bodrum ahalisinden yoğun ilgi gören ve Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğini hınca hınç Uğur Dündar’la Halk Arenası programı, hep birlikte 10. Yıl Marşının okunması ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.