Bodrum Gündem

MEHMET TOSUN: KONGRE SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ…

MEHMET TOSUN: KONGRE SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ…

mhp bodrumda iftar (1)

 

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla Konacık Çırkan Mahallesinde iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine yaklaşık 2500 kişi katıldı. Başkan Mehmet Tosun MHP Kurultayına yönelik olarak  “Bodrum Yarımadamızın hassasiyetleri doğrultusunda hareket ediyoruz” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği, Konacık Çırkan Mahallesinde düzenlendi. MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine MHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu Yılmaz, MHP 20. Dönem Adana Milletvekili ve geçmiş dönem Bakanlardan İmren Aykut, MHP Bodrum geçmiş dönem İlçe Başkanı ve Muğla 25. Dönem Milletvekili adayı Asım Başaran, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, geçmiş dönem Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Misiad Muğla Şube Başkanı Derya Kürkçüoğlu, Ülkücü İşçiler Derneği Muğla İl Başkanı Ozan Albayrak, AKP Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, rahmetli Bedri Koroman’ın eşi Nil Koroman, geçmiş dönem İlçe başkanları, Bodrum Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri, MHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Yarımadasında görev yapan muhtarlar ve yaklaşık 2 bin 500 vatandaş katıldı.

mhp bodrumda iftar (7)Gerçekleşen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun; “Konacık Mahallemizde 10 yıl görev yaptığımız bu bölgede düzenlediğimiz iftar programının inşallah ikincisini de önümüzdeki hafta Bodrum Yarımadamızın batı ucunda Turgutreis’te düzenleyeceğiz. Bu iftar programının hazırlanmasında emeği geçen başta yönetim kurulu üyelerime, meclis üyelerimize, gençlerimize, Konacık’tan katkı sağlayan arkadaşlarımıza ve özellikle maddi destek sağlayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allaha emanet olun, afiyet olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” dedi.

mhp bodrumda iftar (9)KONGRE SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ…

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongre sürecini de değerlendiren MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun; “Partimizdeki kongre sürecini İlçe Teşkilatımız ile birlikte yakından takip ediyoruz. Sayın Genel Başkanımızın Yargıtay’dan çıkacak karara saygılıyız söyleminden sonra kendi aramızda bir değerlendirme yaptık ve Bodrum İlçe Teşkilatı adına üst kurul delegesi olarak geçen hafta tüzük değişikliği için gerçekleştirilen kurultay toplantısına katıldık. Sadece yaklaşımımız bundan ibarettir. Çünkü mahkeme süreci devam ediyor ve Genel Başkanlığa aday adaylarımız mevcut. Bodrum İlçe Teşkilatı olarak istişareye önem veren, ortak aklı önemseyen, Bodrum Yarımadamızdaki vatandaşlarımızın, partililerimizin ve dava arkadaşlarımızın hassasiyetleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz. Çünkü bir taraftan da MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de temsilcisi konumundayız. Bu yüzden buradaki çıkış noktamız asla ve asla yargılanmasın. Bizim derdimiz genel başkanlık değil, gereğini yapmak üzere kurultaya katıldık” dedi.

mhp bodrumda iftar (2)“BABA VE ÇOCUKLAR ARASINDA BAZEN GÖRÜŞ AYRILILIĞI OLABİLİR”

Gazetecilerin MHP Genel Merkezi’ndeki istifaları nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna ise Başkan Mehmet Tosun; “Milliyetçi Hareket Partisi bana göre kendi içerisinde bir süreç yaşıyor, esasına baktığınız zaman demokratik bir süreç de yaşıyor. Şuan da bir genel merkez yönetimimiz var, MYK Üyelerimiz var, Başkanlık Divanımız var ve bu süreç içerisinde fikir ayrılıkları olan arkadaşlarımız görevlerinden istifa ediyorlar, ama yine partimiz bünyesinde mücadelelerine devam ediyorlar. Bu tarz örnekler çekirdek bir ailede bile yaşanabiliyor. Örneğin bir baba, oğlu ile çocukları ile arasında kimi zaman görüş ayrılıkları olabiliyor ve bizde de şuanda maalesef ki çok bilgi kirliliği var, hukuki çok fazla değerlendirme var. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi önümüzdeki süreçte Türkiye’nin en önemli siyasi partisi olarak yeniden yapılandırılıp, kadrolarıyla kurultay sürecini de aşmış bir şekilde ülkemize hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.