Bodrum Gündem

BODTO MECLİS VE KOMİTE ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTULAR

BODTO MECLİS VE KOMİTE ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTULAR
30.06.2016
0
A+
A-

BODTO İFTARBodrum Ticaret Odası Meclis ve komite üyeleri, önceki gün gerçekleştirilen meclis ve komiteler ortak toplantısından sonra düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.
Bodrum Gündem Haber 
Önceki akşam BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Serttaş’ın geçtiğimiz haftalarda hizmete giren Baa Bahçe Restaurant adlı yeni mekanında gerçekleştirilen iftar yemeği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan hain terör saldırısı ve saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlar nedeniyle buruk geçti. Yemekte saldırıda hayatını kaybedenler için de dualar okundu.

İftar yemeğinde basın mensuplarına bir açıklama yapan BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan şöyle konuştu: “İslam Dünyası için en önemli ay olan ramazanı son günlerinde değerli meclis üyesi ve komite üyesi arkadaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Fakat buruk bir mutluluk duyuyoruz. Üzüntümüz büyük, bu gecenin keyfini tam çıkartamıyoruz. Bu hain saldırı sonucu hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ramazan ayının eskiden olduğu gibi tekrar kardeşliğin, hoşgörünün, birlikte yaşamanın başlangıcı olmasını diliyorum” dedi.

BODTO başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bombalı saldırı nedeniyle morallerin çok bozuk olduğunu anlatarak şöyle devam etti: “Bugün Bodrum Ticaret Odası aile içinde iftar yemeğinde buluştu. Maalesef dünkü elim olaydan dolayı moralimiz çok bozuk. Ben de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kalanlara da sabır diliyorum. Ama hiçkimse Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğünü bozamayacak. Yaklaşan bayramımızın da hem Bodrumumuza hem de ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

BODTO Meclis toplantısında alınan bir karardan da bahseden Kocadon “bugün meclis üyelerimiz ile bir karar aldık. Bize üye olan arkadaşlarımıza mesaj attık, onlar da hemen canı gönülden katıldılar. Bugün Bodrum’da tüm eğlence yerleri tamamen müzik yapmayacak veya kısık sesle yapacak” ifadelerini kullandı.

Baa Bahçe Restaurant’ın bir kısmında BODTO üyeleri diğer kısmında ise Bodrum Serbest Mali Müşavirler Odası’nın iftar yemeği vardı.

Geniş katılımlı bir şekilde gerçekleşen iftar yemeği hakkında bilgiler veren Bodrum Serbest Mali Müşavirler Odası’nın dönem başkanı Barış Erdoğan “içinde bulunduğumuz ay çok mübarek bir ay. Bu ayda da biz her sene bir iftar yemeği düzenliyoruz. Bu iftar yemeğinde de meslektaşlarımız ve aileleriyle buluştuk. Önemli olan birlikteliği sağlayabilmek ve bu güzel günü beraber yaşayabilmek. Önümüzde bir de bayram var. Tüm halkımızın bayramını kutluyoruz. Dün yaşanan hain saldırıyı da şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.