Bodrum Gündem

BODTO YENİ HİZMET BİNASININ İLK BETONU ATILDI…

BODTO YENİ HİZMET BİNASININ İLK BETONU ATILDI…
bodto hizmet binasının temeli atıldı (2)
Bodrum Ticaret Odası’nın mevcut hizmet binasının yetersiz olması nedeniyle Bitez Kavşağı yanında bulunan boş araziye yapılacak yeni hizmet binasının ilk betonu küçük bir törenle atıldı.
Bodrum Gündem Haber
BODTO Yönetim Kurulu üyeleri ile bazı meclis ve meslek komitesi üyelerinin katıldığı beton atma töreninde butona BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Meclis Başkanı İlhan Ersan ve meclis üyesi Ahmet Karataş birlikte bastılar.
BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, bugünün kendileri için çok mutlu bir gün olduğunu belirterek
“Meclis üyelerimiz, meslek komitelerimiz, yönetim kurulu olarak hep beraber odamızın küçük bir temel atma törenini yapıyoruz. Biliyorsunuz bir yıllık süreçten sonra, bu günlere geldik. Geçen sene bu zamanlar proje yarışmamız vardı, onu bitirdik. Daha sonra ihale aşamasına geçtik. Bugün de temel atma ve inşaatımıza başlama günümüz. Mutluyuz. Uzun bir uğraştan geldik ve Bodrum’un böyle bir odaya ihtiyacı vardı. Umarım kısa bir süre sonra da açılışını daha kapsamlı bir şekilde yaparız” diye konuştu.
bodto hizmet binasının temeli atıldı (1)BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan yeni hizmet binasının ticaret odasının fiziki bir yetersizliğinin kapatılması yönünde atılmış çok önemli bir adım olduğunun altını çizerek; “Çok önemli uğraş verdik. Sağ olsun Belediye başkanımız ve meclisimiz bize bu araziyi tahsis etti. Biz de uzun süren bir ihale sürecinden sonra inşaata başladık. Bu bizim çok ciddi bir eksikliğimizi, daha doğrusu Bodrum’un önemli bir eksikliğini kapatacak. Ben tüm Bodrum iş hayatına ve ticaret odasına bu yeni binamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Beton atma töreninde kurban kesimi de yapıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.