Bodrum Gündem

BODTO HİZMETLERİ ARTIK ON-LİNE…

BODTO HİZMETLERİ ARTIK ON-LİNE…

mahmut kocadon bodrum gundem 1

Bodrum Ticaret Odası üyelerine, Türkiye’de sadece 18 odanın verdiği on-line hizmeti sunmaya başladı. Sistem üyeler tarafından memnuniyet ile karşılanırken, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon; “Geleceğin Bodrum Ticaret Odası için hizmetlerimizi ve hizmet kalitemizi yükseltmeye devam ediyoruz.” dedi.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 

“Bodrum Ticaret Odası 7/24 Hizmetinizde” sloganı ile on-line hizmet sunmaya başladı. Türkiye’de sadece 18 ticaret odasının verdiği on-line hizmet ile odaya gelmeden firma bilgi sorgulama işlemlerine ek olarak faaliyet belgesi, oda sicil kayıt sureti, ortaklık teyit belgesi ve ihale durum belgeleri alınabiliyor. Bununla beraber oda aidatları da yine on-line olarak ödenebiliyor.

mahmut-kocadon-bodrum-gundem-4BODTO On-line hizmetinin devreye alınmasının hemen ardından, üyelerin on-line hizmet sisteminin anında kullanmaya başlandığını kaydeden BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “Geleceğin Bodrum Ticaret Odası için hizmetlerimizi ve hizmet kalitemizi yükseltmeye devam ediyoruz.” dedi.

mahmut kocadon bodrum gundem 2Başkan Kocadon www.bodto.org.tr web sitesinin en üstündeki “BODTO on-line hizmet” bölümüne tıklanarak talep edilen hizmetlerin yapılabildiğini ifade ederek şöyle konuştu; “Biliyorsunuz artık günümüzde zaman çok  önemli. O nedenle zamanı iyi kullanmak lazım, tasarruflu kullanmak lazım. Bizde çağımızın bir gereği olarak e-hizmet faaliyetlerini yoğunlaştırdık. Bu konu zaten 2013’de seçimlere girerken, odamızı e-hizmete sokup üyelerimiz işyerlerinden yada Türkiye’nin herhangi bir yerinden, odaya gelmeden aidatlarını ödeme ve diledikleri belgeleri alabilmeleri için yapılmış bir çalışmaydı. Şu anda Türkiye’de 18 ticaret odası on-line hizmet sitemini uyguluyor. Bu çok güzel bir olay. Demekki biz Türkiye’nin 18 odası içinde yer alıyoruz demektir. Bizden çok daha büyük odalar bile henüz bu hizmeti veremiyor. Üyelerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Umuyorum üyelerimiz beğenirler ve kolaylıkla hizmetlerimizi alabilirler.”

mahmut-kocadon-bodrum-gundem-3BODTO Başkanı Kocadon üyelerin on-line hizmeti nasıl alacaklarını ise şöyle anlattı; “Web sitemizi açtıklarında, en üstte BODTO on-line hizmetler bölümü var. Büyük büyük harfler ile yazdık. Oraya tıkladıklarında açılan sayfadan işlemlerini sisteme girerek halledebilecekler.”

BODTO on-line hizmetler bölümünden hizmet alabilmek için; www.bodto.org.tr web sitesine giriş yapıldıktan sonra, üst bölümde yer alan “BODTO on-line hizmetler” yazılı banner tıklandığında, kayıtlı kullanıcı girişinden e-posta adresi ve şifre yazıldığında siteme girilmiş olacak. Talep edilen hizmet ile ilgili form doldurulduktan sonra, mesai saatleri içinde belge talebi onaylanarak, bildirilen e-posta adresine, e-imzalı olarak gönderiliyor. Belge ücreti de yine aynı bölümden, kredi kartı ile ödenebiliyor.  Bu sitem ile odaya gitmeden, dünyanın her yerinden BODTO hizmetlerine ulaşılmış oluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.