Bodrum Gündem

GELİNLİKLE BODRUM SULARINA DALDI…

LUGGA DEFİLE (87)

 

İzmirli bir firmanın hazırladığı birbirinden güzel abiye elbise ve gelinliklerin tanıtımının yapıldığı defilede manken Günay Musayeva üzerindeki gelinlikle denize girdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Aydın Çelebi organizasyonu ile Bodrum Lugga Boutique Otel’de düzenlenen defilede ünlü mankenler önce abiye kıyafetleri tanıttı. Gelinlik, nişanlık ve abiyelerin yer aldığı ve  Günay Musayeva, Sema Şimşek, Tuğçe Sarıkaya, Ebru Ürün, Yağmur Ayaz, Zeliha Çal Sanem Balcı’nın da aralarında olduğu 14 manken tarafından yapılan sunumda 30 parça sergilendi.

Mankenlerin podyumda yaptıkları sunumun ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Daha sonra manken ardından Günay Musayeva üzerindeki gelinlikle Ortakent’in soğuk sularına kendini attı. Bir süre suda yüzen manken dışarı çıkmak için yaklaştığı iskelenin merdivenlerine ağırlaşan gelinliği nedeni ile çıkamadı.  İskelede bulunan görevlilerin yardımı ile ancak yukarı çıkabilen Museyava, daha önce böyle bir deneyim yaşamadığını, taşıdığı gelinliğin ıslanması nedeni ile oldukça ağırlaştığını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.