Bodrum Gündem

GÜMÜŞLÜK’TEN NET MESAJ; TERÖRÜ DURDURUN, YADA GİDİN…

gümüşlük teröre dur dedi (6)

Gümüşlük Forum üyelerinin öncülüğünde Gümüşlük’te teröre dur eylemi yapıldı.Verilen net mesaj; “Terörü durdurun, yada o koltukları bırakıp gidin”

Bodrum gündem Haber

Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’nde, son zamanlarda meydana gelen terör olayları, yürüyüş ve basın açıklamasıyla lanetlendi. Gümüşlük sahilinde yapılan etkinliğe yaklaşık 200 kişi katılırken, etkinlik de teröre karşı barış içerikli afişler taşındı, şiirler okundu.

gümüşlük teröre dur dedi (7)Forum üyesi Tülay Tatar; “Terör olayları dolayısıyla ülkemizde son 2 yıl yüzlerce insan öldü. Ateş düştüğü yeri yakar ne yazık, ölenler öldükleriyle kaldılar. Bunca ölüm karşısında güvenlik kuvvetleri önleyici hiçbir şey yapamadı. Bunca suçsuz insanın ölmesi üzerine hiçbir sorumlu da olayları önleyemedim, istifa ediyorum demedi. İnsanlar bu tür olayları kanıksamaya başladı. Bu ölümlere dur deme zamanı gelip, geçmiştir. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Görevini yapamayanlar da orada durmasın.” dedi.

Meydanda yapılan etkinliğin ardından çevrede bulunan ahali eylemciler alkışlar ile desteklediler.  200 kişilik grup ahalinin alkışları ile belediye halk plajına doğru yürüyüş yaptı.

Teröre karşı dur eylemi, barış türküleri söylenerek sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.