Bodrum Gündem

GAZETECİYE NEDEN SALDIRDILAR?

gazeteciye yangın haber yaptırmadılar (9)
Bodrum’da bir otel odasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın esnasında olayı görüntülemeye çalışan Kent Haber muhabiri ise otel çalışanları tarafından darp edildi.
Bodrum Gündem Haber
Gümbet Mahallesi’nde hizmet veren Bodrum Garden Resort Otel’in bir odasında gece saatlerinde yangın çıktı. Klimadan çıktığı sanılan yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Milas Orman İşletme Şefliği orman işçileri müdahale etti. Güçlükle söndürülen yangında otel odası büyük hasar alırken otel müşterileri büyük korku ve panik yaşadı.
gazeteciye-saldırı-bodrum-garden-otelGAZETECİYE DARP EDEREK, KAMERASINI GASP ETTİLER…
Öte yandan her koşul altında, halkın haber ve bilgi alma hakkı için çalışan gazetecilere yönelik iğrenç saldırılardan biri de Bodrum’da yaşandı. Yangın sırasında görevini yaparak olayı görüntülemeye çalışan muhabirimiz darp edildi. Otel çalışanı birkaç kişi görevini yapan arkadaşımıza tekme ve yumruklarla vurarak görüntü almasına izin vermedi. Fiziksel ve sözlü saldırıya da maruz kalan basın mensubu, çektiği görüntüleri silmesi ve haber yapmaması konusunda tehdit edildi. Bununla da yetinmeyen otel personeli gazetecinin elinden kamerasını aldı.
Yaklaşık yarım saat süren olayın ardından sağduyulu bir otel görevlisinin araya girmesiyle muhabirin kamerası kendisine iade edildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.