Bodrum Gündem

MARMARİS’TE YAPILAN OPERASYONUN DETAYLARI AÇIKLANDI…

MARMARİS’TE YAPILAN OPERASYONUN DETAYLARI AÇIKLANDI…
18.07.2016
0
A+
A-

MUĞLA VALİLİĞİMuğla Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada 15 Temmuz günü meydana gelen darbe girişimi kapsamında Marmaris’teki özel bir otele yapılan saldırının ardından şüpheli şahısların yakalanması amacıyla 16 Temmuz’da yapılan operasyon ile ilgili detaylar kamu oyu ile paylaşıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 

Muğla Valiliğinden bildirilen yazılı açıklamada Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyon kapsamında 16 Temmuz günü saat 21:30 sıralarında  Marmaris İlçesi, İçmeler Mahallesi, orman işletme müdürlüğüne ait boşaltılmış lojmanlar bölgesinde, Çiğli 2’nci Ana Jet Üs K.lığında görev yapan 2 Asb. üzerlerinde bulunan 2  adet Baretta marka 9 mm çapında tabanca ile tabancalara ait 6 adet şarjör ve 90 adet 9 mm çapında fişek ile sağ olarak yakalanmış ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmiş.

Bölgede görevlendirilen Jandarma Komando birliklerince 17 Temmuz 2016 günü saat: 13.15  sıralarında devam eden  operasyon kapsamında, Marmaris İlçesi  Sakızlı Tepe ve tepenin kuzeyinde yapılan arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında; 1 Adet HK 416 Piyade Tüfeği, 1 Adet Glock Tabanca, 1 Adet Bomba Atar, 44 Adet Bomba Atar Mühimmatı, 8 Adet El Bombası, 23 Adet Kompozit Başlık, 5 Adet Silah Üstü Gece Görüş Dürbünü, 34 Adet M16 Şarjörü, 14 Adet Tabanca Şarjörü,   12 Adet El Telsizi, 736 Adet M16 Fişeği ve muhtelif Askeri Malzemeler ile Sıhhiye malzemeleri ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.

Açıklamada Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla halkının huzur ve güveni ile suçların önlenmesine yönelik, etkili ve kaliteli kolluk hizmeti üretmeye devam edeceği bilgisi yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.