Bodrum Gündem

MEHMET TOSUN’DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

MEHMET TOSUN’DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

tosunMilliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, MHP’li belediye meclis üyeleriyle birlikte Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hem geçmiş olsun, hem de başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Bodrum Gündem Haber
15 temmuzda yapılan kanlı darbe teşebbüsünde şehit ve yaralı polislerimiz için Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş’a geçmiş olsun ve başsağlığı ziyaretinde bulunan Mehmet Tosun, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun şöyle konuştu:  “Maalesef dünden bu yana talihsiz bir olay yaşıyoruz. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak emniyet müdürümüzü ziyaret ettik. Çünkü Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na gecenin bir vakti saldırıldı. Şehit, ve yaralılarımız var. Hem geçmiş olsun, hem de başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Kaymakamımız da içerideydi. Zor günlerden geçiyoruz. Türkiye bir demokrasi sınavı veriyor. Maalesef ve maalesef bu ülkenin vatandaşının vergileriyle, vatandaşının parasıyla, terörler mücadele edilsin, dışarıdaki unsurlara karşı mücadele edilsin diye verilen silahlarla kendi insanımıza, kendi polisimize, kendi askerimize saldıran bir yapı ile karşı karşıyayız. Biz MHP mensupları olarak darbelere karşıyız. Bu konuda özellikle 12 Eylül darbesinde ciddi anlamda acısını çeken bir camiadan geliyoruz. Birçok büyüğümüz arkadaşımız cezaevlerinde çürüdü, istikballeri karartıldı. O günleri yaşadık. O yüzden milliyetçiler olarak, ülkücüler olarak darbelere karşıyız” 

“En kötü yönetim, darbeden iyidir” diyen Mehmet Tosun konuşmasına şöyle devam etti:  “Bu konuda genel başkanımız da dünden bu yana açıklama yapıyor. Devletimizin, hükumetin, emniyetimizin, görevi başında darbeye karışmamış askerlerimizin yanındayız. bu millet bu tarihten itibaren darbeye müsaade etmeyecektir. İnşallah bunlar da layık olduğu cezayı alırlar. Bir daha da ülkemiz böyle karanlık bir geceyle, kabus bir geceyle uyanmaz. Aydınlık bir Türkiye umuduyla, demokrasiye olan inancımızı koruyarak inşallah gelişmeye, bölgedeki konumumuzu korumaya devam edeceğiz. Milletimizin başı sağolsun diyorum. Şehitlerimiz var. Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımız var. Bunların içinde Ankara’daki patlama ayağını kaybeden polislerimiz var. Askerlerden var, sivil vatandaşlardan var. Başımız sağolsun, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. İnşallah bugünleri bir daha yaşamayız. Bu bir demokrasi bayramı olur”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.