Bodrum Gündem

EMEKLİ POLİSLERDEN BİRLİK ve BERABERLİK MESAJI…

24.07.2016
0
A+
A-
emekli polisler ziyaretleri (2)
Bodrum Emekli Emniyet Mensupları Dayanışma Derneği üyeleri, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ile Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin’i ziyaret eden dernek üyeleri yaşanan olaylar sonrasında birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiği mesajı verdi.
emekli polis mustafa berberoğluZiyaretler hakkında bir açıklama yapan Bodrum Emekli Emniyet Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Berberoğlu “Bodrum Emekli Emniyet Mensupları Dayanışma Derneği olarak ilk önce Bodrum’da yaşayan emekli polis arkadaşlarımızla beraber emniyet müdürümüz sayın Can Candaş’ı ziyaret ettik. Onların yanında olduğumuzu, onlarla birlikte olduğumuzu, beraberliğimizi dile getirdik daha sonra Türk Silahlı Kuvvetlerinin Bodrum’daki Jandarma bölük komutanlığını ziyaret ettik. Komutanımızla sohbetlerimiz oldu, onların da yanlarında olduğumuz, birlikte olduğumuzu dile getirdik. Güzel bir sohbetten sonra çaylarımızı içtik. Kendilerine başarılar diledik ayrıldık. Ülkemizde yapılan bu darbe girişimi hiçbir zaman tasvip etmeyeceğimiz ve görmek istemediğimiz olaylar cereyan etti. Bu asker de bizim, polis de bizim. Biz de zamanında bu askerlik yolundan geçtik. Askerin devletimizin kurumlarına bu tür saldırılar yapmalarını, halkımıza kurşun sıkmalarını bir emekli emniyet mensubu olarak kınıyorum. Bunları yapanları Allah’a havale ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz bozamayacaklar. Bodrum halkına gelince Bodrum halkı bu işlerden biraz uzak gibi görünüyor. Sağduyulu insanlarımız var, sabahlara kadar emniyetin önünde nöbette olan insanlarımız var. Onlarla beraber oluyoruz. Devletimize Allah zeval vermesin, daim etsin. Baştakilere de sağlıklı huzurlu ömürler versin” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.